Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορινθία: Τύλιγαν πέτρα σε πετσέτα και έσπαγαν τα τζάμια αυτοκινήτων – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Ανήμερα των εκλογών στην Αλμυρή Κορινθίας οι δύο άνδρες ηλικίας 28 και 25 ετών προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι ενός αυτοκινήτου. Για το λόγο αυτό είχαν τυλίξει με πετσέτα μια πέτρα όμως
οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορινθίας τους συνέλαβαν επ αυτόφωρο.

Η δράση τους αποδείχθηκε πλούσια καθώς όπως προέκυψε εμπλέκονται σε 18 περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή. Στις 6 και 7 Ιουλίου άνοιξαν έξι αυτοκίνητα είτε σπάζοντας τα τζάμια, είτε ανοίγοντας τις πόρτες με κατσαβίδια και έκλεβαν οτιδήποτε μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε ακόμη 11 κλοπές από αυτοκίνητα στην Κορινθία από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 210 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα που προέρχονται από τις κλοπές που είχαν διαπράξει.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι δύο συλληφθέντες να εμπλέκονται και σε άλλες παράνομες ενέργειες που δεν έχουν εξιχνιαστεί ενώ κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπύρος Σκλάβος έχει ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό την επαγρύπνηση των αστυνομικών ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής να αισθάνονται ασφαλείς.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια