Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προκαλεί η τοποθέτηση Κωνσταντίνου Τσουβάλα - κείμενο πυροσβέστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Δεν θα κάνω κρίση στις γενικότερες επιλογές προσώπων στην κυβέρνηση από τον νέο μας πρωθυπουργό. Θα σταθώ όμως στην επαναφορά του
π.Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος είχε αποπεμφθεί αμέσως μετά την Εθνική μας τραγωδία στο ΜΑΤΙ, μαζί με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος τότε.
Κατά τη δική μου άποψη και πολλών πολλών άλλων, η τοποθέτηση αυτού του προσώπου ως Γ.Γ.Υπουργείου ΠΡΟ ΠΟ., ΠΡΟΚΑΛΕΙ βάναυσα, και τη μνήμη των 100 και πλέον  αδικοχαμένων ψυχών, αλλά και των συγγενών αυτών, που με τη δήλωση του τότε επαίρετο ότι Καλώς και άριστα  έπραξε εκείνη τη μοιραία μέρα, και αν πάλι υπήρξε το ίδιο τραγικό συμβάν, τα αυτά ακριβώς θα έπραττε στον τομέα του ως Αρχηγός!
Δήλωση που είχε προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση και θυμο σε όλους μας τότε αλλά και στον ίδιο τον σημερινό πρωθυπουργό μας που με δικές του δηλώσεις (31-7-2018!) είχε κατακρίνει και εναντιωθεί με τα λεγόμενα του!
Ως έχοντας τουλάχιστον την ηθική ευθύνη, και ίδιος δεν θα έπρεπε να δεχθεί σήμερα τη πρόταση του πρωθυπουργού μας για την θέση μάλιστα αυτή!
Με το σκεπτικό αυτό, θα έπρεπε να αναμένουμε και την επαναφορά του π.Αρχηγού πυροσβεστικού Σώματος εκείνης της περιόδου, και την επιλογή του σε κάποια άλλη θέση νευραλγική της Δημόσιας ζωής του τόπου, ειδικότερα της ασφάλειας μας!


Γ Παναγιωτακόπουλος,Ανθ/γος Π.Σ.ε.α.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια