Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι αφορά η δικογραφία που στάλθηκε στη Βουλή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο


Στη Βουλή διαβιβάστηκε, από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ποινική δικογραφία που αφορά στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης
Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και ποινική δικογραφία που αφορά σε 13 διατελέσαντες υπουργούς των Εσωτερικών, και 10 διατελέσαντες υπουργούς Οικονομικών.
Στη Βουλή υπεβλήθη επίσης ποινική δικογραφία η οποία αφορά στον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό.
Η Πειραιώς
Η δικογραφία για τον κ.Παπαγγελόπουλο, αφορά σε ανώνυμη καταγγελία –αναφορά η οποία εστάλη στην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και προϊσταμένη της Επιθεώρησης Μαρία Γαλάνη και κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον Άρειο Πάγο αλλά και το Εφετείο .
Σε αυτή υπάρχουν αναφορές κατα της εισαγγελίας Διαφθοράς καθώς ο συντάκτης της ισχυρίζεται ότι δεν ενεργεί αυτοβούλως αλλά καθ υπόδειξη του πρωην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλου.
Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα ο πρωην υπουργός έδωσε εντολές προκειμένου η υπόθεση που σχετίζεται με τη δικαστική έρευνα για την Τράπεζα Πειραιώς να κρατηθεί στο ψυγείο.
Οπως αναφέρεται οι εισαγγελείς Διαφθοράς κάνουν τα στραβά μάτια για την υπόθεση της Πειραιώς παρά το γεγονός ότι επί ενάμιση χρόνο έχουν στην κατοχή τους τα πορίσματα της ΤτΕ και της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος.
Πάντως στα τέλη Ιουνίου οι εισαγγελείς κάλεσαν 40 υπευθύνους της Πειραιώς, προκειμένου να εξεταστούν ως ύποπτοι διάπραξης αδικημάτων





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια