Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιδημία "ασθενειών" χτύπησε τους αστυνομικούς που επιστρέφουν- Τί ζήτησε από τους γιατρούς ο Χρυσοχοΐδης


Είναι αναμφίβολα πολύ δύσκολο έργο να επαναφέρεις στην κανονικότητα αστυνομικούς που για μεγάλη σειρά ετών είχαν ... απορρυθμιστεί σε σχέση με τα εντεταλμένα καθήκοντα και
είχαν δρομολογηθεί στις ράγες της παρααστυνομικής λειτουργίας ως συνοδοί "υψηλών" προσώπων και ως εισπράκτορες πολλών συμπαρομαρτούντων προνομίων.

Κι επειδή η δράση φέρνει διαλεκτικά και αντίδραση, η δική τους ήταν να καταφύγουν μαζικά στα πολυιτραεία της ΕΛΑΣ ζητώντας και λαμβάνοντας αναρρωτικές άδειες, χτυπημένοι προφανώς από την καινοφανή επιδημική νόσο της ... υπηρεσιακής ολικής επανεγκατάστασης. 

Μπροστά στο φαινόμενο αυτό και στις πλούσιες υπηρεσιακές αναφορές των ασθενούντων της ΕΛΑΣ που λαμβάνει γνώση καθημερινά μεταξύ άλλων ξκαι ο κ. Χρυσοχοΐδης, ανάγκασαν τον υπουργό να ζητήσει από τους γιατρούς που χορηγούν αφειδώς ασθενοχάρτια, να δείξουν λίγη σοβαρότητα και να περιοριστούν αμιγώς στα επιστημονικά τους διαγνωστικά καθήκοντα με βάση την παθολογία και την προέλευση του εξεταζόμενου και όχι τη δήλωση του, περί μέσης. Μπορεί η ασφυοκαμψία ν' αποτελεί ανήκεστη ασθένεια κατά τον κ. υπουργό, δεν είναι όμως παθογενής για την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων, τα οποία ούτως ή άλλως ασκούνταν κανονικά στην αμέσως προηγούμενη θητεία.

Σημειωτέον πως οι επανερχόμενοι προορίζονται για άμεση δράση και τμήματα ασφαλείας.



του Γιώργου Καραϊβάζ  






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια