Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας


Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας, περιόδευσε την Τετάρτη 3 Ιουλίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και στην
Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
Στην πυροσβεστική υπηρεσία συζητώντας με  τους πυροσβέστες αναδείχθηκαν οι σοβαρές ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό,  υλικοτεχνικά μέσα και υποδομές αλλά και τα προβλήματα της πυρασφάλειας και πυρόσβεσης της χώρας. Επίσης έγινε λόγος για την εργασιακή αποκατάσταση όλων των συμβασιούχων και πενταετών πυροσβεστών.
Στις συνομιλίες του με τους πυροσβέστες  ο Γιώργος Λαμπρούλης τόνισε ότι όλα αυτά προέρχονται από τη συστηματική υποχρηματοδότηση των κυβερνήσεων παλιότερα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) και  της σημερινής του ΣΥΡΙΖΑ. Επισημάνθηκε  ότι  το ΚΚΕ έχει στηρίξει με διάφορες παρεμβάσεις του μέσα και έξω από τη Βουλή τα αιτήματα τους, και γι’ αυτό πρέπει να στηριχτεί στις εκλογές, ώστε από καλύτερες θέσεις να διεξάγονται η πάλη και οι διεκδικήσεις.
Έπειτα το κλιμάκιο επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση. Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας,  Ιωάννη Σκριάπα και στη συνέχεια περιόδευσε  στο αστυνομικό κτίριο.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας
Στις συζητήσεις  με τους αστυνομικούς και το προσωπικό αναδύχθηκαν  τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών για τα μισθολογικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.  Ο κος Λαμπρούλης επισήμανε την αντίθεση του ΚΚΕ οι  αστυνομικές δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας να χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις του κεφαλαίου για την καταστολή του εργατικού – λαϊκού κινήματος.
Κάλεσε πυροσβέστες και αστυνομικούς να αναλογιστούν την πηγή των  προβλημάτων και να βγάλουν συμπεράσματα από την διαχρονικά εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ  και με την στήριξη των άλλων κόμματων,  χτυπάνε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, των οικογενειών τους αλλά και όλων των λαϊκών στρωμάτων προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου. Να αξιοποιήσουν την ψήφο τους στις εκλογές στις 7 Ιούλη,  να τιμωρήσουν στην κάλπη όλες τις πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής και να ψηφίσουν  το ΚΚΕ .
πηγή: onlarissa.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια