Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύμφωνο συνεργασίας της Ένωσης Ν/Α με τον πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Τρίτη 09/07/2019 και ώρα 11:00΄, υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Νοτιοανατολικής Αττικής και του Ειδικού Πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Διπλωματούχο Μηχανολόγο – Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Κον Παναγιώτη Μαδιά, εγγεγραμμένο στους πίνακες πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Αθηνών – Πειραιώς και Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Το σύμφωνο υπεγράφη προκειμένου ο Ειδικός Πραγματογνώμονας να παράσχει τις Υπηρεσίες του ατελώς, στις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο προκειμένου να θωρακιστεί ο Αστυνομικός, μέλος της Ένωσής μας, νομικά αλλά και ουσιαστικά σε συμβάντα και θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας και σχετίζονται με την λειτουργική κατάσταση – συντήρηση των μηχανοκίνητων μέσων των Υπηρεσιών που υπάγονται στην Ένωση Ν/Α.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α Γεώργιος Καλλιακμάνης, ευχαρίστησε τον Κον Παναγιώτη Μαδιά για την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης – συμφωνίας και όπως του δήλωσε, αυτή η πρωτοβουλία κρίνεται απολύτως αναγκαία διότι ο Έλληνας Αστυνομικός επιβαίνοντας ή οδηγώντας τα μηχανοκίνητα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, που τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας θέτει καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή του αλλά και των πολιτών.
Ειδικά μετά την οικονομική κρίση και την συνεπαγόμενη ένδεια στην οποία έχε επέλθει η χώρα μας και κατ’ επέκταση ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός λόγω των αλλεπάλληλων μνημονίων, θύμα των οποίων, δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Ελληνική Αστυνομία.
Ο Παναγιώτης Μαδιάς είναι τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου Νάπολης στην Ιταλία, με προϋπηρεσία στα “crash tests” της Fiat. Είναι ειδικευμένος σε θέματα οδικής ασφάλειας, διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων και κατασκευαστικής αστοχίας αυτοκινήτων. Ασχολείται εδώ και τριάντα (30) έτη με το συγκεκριμένο αντικείμενο και είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Σε πρώτη επαφή μαζί μας, δήλωσε ότι όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα που απαρτίζουν το στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, ήτοι περιπολικά, μηχανές, λεωφορεία, βανάκια κ.λ.π., για να εκπληρώνουν το σκοπό της αποστολής τους, τόσο σε μία υπηρεσία ρουτίνας όσο και σε πιο απαιτητικές συνθήκες και οριακές καταστάσεις (π.χ. σε φάση καταδίωξης), θα πρέπει να βρίσκονται σε άψογη λειτουργικότητα όσον αφορά την οδηγική τους ασφάλεια.
Χαρακτηριστικά μας είπε πως πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη κι από αυτή των αγωνιστικών αυτοκινήτων, καθώς έχουμε να κάνουμε με τη σωματική ακεραιότητα όχι μόνο των οδηγών των εν λόγω οχημάτων αλλά και των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου.
Η Ένωσή μας με την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης – συμφωνίας, αναλαμβάνει δράση προκειμένου να προασπίσει τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αλλά και των πολιτών.  


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                        ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια