Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Παυλίδης: Η κυβέρνηση τής κωλοτούμπας σε διαδικασία εκκαθάρισης


Δημοσιεύουμε κείμενο τού Νίκου Παυλίδη, από την επιτροπή Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της κωλοτουμπας-από-την-πρώτη-μέρα, προχωράει στην διαδικασία
εκκαθάρισης, συγνώμη συνένωσης, στα ύπατα κλιμάκια της ΕΛΑΣ.
Υπό διωγμό η κορυφή της πυραμίδας, τελεσίγραφα για παραιτήσεις και παραιτήσεις.
Η τεχνογνωσία των διώξεων γνωστή, από τότε που αποστρατευονταν αστυνομικοι φιλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοστατούσαν μαζί με άλλους αριστερούς στην καθιέρωση του Συνδικαλισμού στα Σωμματα Ασφαλείας, από τους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Γνωστή ακόμη και από τις εναλλαγές Υπουργών της ίδιας κυβέρνησης.
Η αξιολόγηση ούτε ως φύλο συκής για τις διώξεις που ξεκίνησαν και βέβαια οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Που είναι οι λαλίστατοι υπερασπιστές της αξιοπρέπειας των αξιωματικών, που εγκαλούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση; Που είστε κ.κ. Κατσιαμάκα και Γερακαράκο, θα κάνετε κανέναν ακτιβισμό-παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ; Θα πείτε κάτι, μια κουβέντα έστω, ή στο όνομα της υπεράσπισης της παράταξης, σιγή ασυρμάτου;
Και για να θυμάστε αγαπητά στελέχη της ΕΛΑΣ, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,τον Φλεβάρη του 2015, διατήρησε ως αρχηγό τον κ. Τσακνάκη, τοποθετημένο από τον κ. Σαμαρα, δίνοντας του την δυνατότητα να αξιολογηθεί στις νέες συνθήκες, χωρίς να του πει «ήσουν υπερασπιστής της γραμμής μηδενική ανοχή, την παραίτηση σου» και παρότι ήταν γνωστές οι πολιτικές θέσεις και προσωπικές πολιτικές διασυνδέσεις του.
Επόμενος Αρχηγός ο κ. Τζουβάλας, καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τίμησε την θέση του και βρέθηκε στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης, γιατί είπε ότι είναι περήφανος για τους αστυνομικούς που δώσανε μια άνιση μάχη στο Μάτι και συνέβαλλαν να αποφευχθεί η μεγένθυνση του αριθμού των θυμάτων.
Απλά λοιπόν, από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι αξιωματικοί αξιολογούνται και τιμούνται. Από την κυβερνηση της κωλοτουμπας-από-την-πρώτη-μέρα διωκονται.
Ψεύτης πρωθυπουργός-αλήθεια 1-0
Επόμενος αγώνας: η συμφωνία των Πρεσπών.

Παυλιδης Νικος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,
επι μακρού υπεύθυνος για την δουλειά στα Σωματα Ασφαλείας




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια