Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καβάλα: Ο προσκεκλημένος σκότωσε με καραμπίνα τον οικοδεσπότη


Προσκεκλημένος στο σπίτι του μετέπειτα θύματός του στις Ελευθερές Καβάλας ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο 67χρονος κάτοικος του χωριού, που δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ τον
54χρονο φίλο του τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην θωρακική χώρα, επειδή διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αιτία!

Ξαφνικά, την ώρα που οι δυο φίλοι έτρωγαν, ξέσπασε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και ο ηλικιωμένος σηκώθηκε και έφυγε. Πήγε στο σπίτι του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του και επέστρεψε στο σπίτι του 54χρονου για να του ζητήσει τον λόγο. Όμως, διαπληκτίστηκαν και πάλι και τότε πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα που έπεσε νεκρός! Ο δολοφόνος διέφυγε, αλλά συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ενώ προσπαθούσε να κρυφτεί σε μια κοντινή αγροτική περιοχή.



Στο σπίτι του κατασχέθηκαν το μοιραίο κυνηγετικό όπλο και 36 φυσίγγια, ενώ από τον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγη ένας κάλυκας.. Χθες, ο 67χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια