Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μια ακόμη άγρια νύχτα για την Άμεση Δράση (Εικόνες & βίντεο)


Ληστεία καταστήματος, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού έτοιμη να «εξαφανιστεί», αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης να καταδιώκουν τους δράστες που κρύφτηκαν σε οικοδομή. Tο
 astinomiko.gr φέρνει στην δημοσιότητα ένα περιστατικό από την περιπολία αστυνομικών της Άμεσης Δράσης όπου η αδρεναλίνη χτύπησε «κόκκινο».
Η βραδιά έδειχνε ήσυχη. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν διαβίβαζε και πολλά σήματα. Κάποια στιγμή ενημέρωσε για ληστεία σε κατάστημα στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού. Μόνο που αυτή τη φορά οι δράστες δεν περίμεναν ότι το περιπολικό δεν θα έφτανε τόσο γρήγορα. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις δυο το βράδυ όταν «δύο άτομα με μαύρα ρούχα κράνη και όπλα απειλούσαν την υπάλληλο» ζητώντας της να τους δώσει τις εισπράξεις της βραδιάς.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μια πελάτισσα του καταστήματος πανικοβάλλεται και λιποθυμά.
Το περιπολικό έφτασε σε ένα λεπτό, χωρίς αυτό να αποτελεί δημοσιογραφική υπερβολή. Έξω από το κατάστημα υπήρχε μια μηχανή που όπως αποδείχτηκε ήταν κλεμμένη πριν από λίγες μέρες. Οι αστυνομικοί καλύφθηκαν πίσω από το περιπολικό και διέκριναν στο εσωτερικό του καταστήματος «δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας κρατούσε πιστόλι και απειλούσε την υπάλληλο στο ταμείο».
Μόλις οι δράστες τους είδαν πέταξαν έναν σάκο με τα τσιγάρα που είχαν αρπάξει και βγαίνοντας από το κατάστημα άρχισαν να τρέχουν μέσα στο παρκινγκ όπου υπήρχαν αρκετά σταθμευμένα φορτηγά. Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν πεζή τα άτομα. Τότε ο ένας από τους ληστές έστρεψε το όπλο προς τους αστυνομικούς ενώ ο συνεργός του απομακρύνθηκε. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον ένοπλο ο οποίος προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε διπλανό οικόπεδο και ταυτόχρονα «ξεφορτώθηκε» και το όπλο του.
Ακολούθησε συμπλοκή με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό ενώ εκείνος τους χτυπούσε με χέρια και με πόδια. Μετά από λίγα λεπτά, το περιστατικό είχε λήξει και 24χρονος ομογενής πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία και του συνεργού του είναι γνωστά ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο, λίγο νωρίτερα, τα ίδια άτομα να είχαν ληστέψει και ένα πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
Μια ακόμα περιπολία με ένταση και αποτέλεσμα. Γι αυτό η Άμεση Δράση αποκαλείται «αιχμή του δόρατος».
https://astinomiko.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια