Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπαλάσκας: Ξέρουμε όλα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» με το μικρό τους όνομα


«Με την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου θα έχουμε άμεσες συλλήψεις», τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα» με τους Τάκη Χατζή και
Δημήτρη Καμπουράκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Έτσι», συνέχισε, «θα υπάρξει και θα πρυτανεύσει και η λογική και η νομιμότητα. Η αστυνομία μπορεί να κάνει τη δουλειά της».
Αναφερόμενος στην περίπτωση του «Ρουβίκωνα» ο κ. Μπαλάσκας υπογράμμισε πως η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει όλα τα μέλη της συλλογικότητας.
«Τον «Ρουβίκωνα» εμείς, για να καταστεί σαφές και να το ακούσουν οι Έλληνες πολίτες και οι τηλεθεατές, όλα τα μέλη τους τα ξέρουμε με το μικρό τους όνομα. Από την ημέρα που γεννηθήκανε μέχρι και σήμερα και μπορούμε να μάθουμε και σαν ελληνική αστυνομία και σαν ασφάλεια που τρώνε, που πίνουν, που κοιμούνται που ξαπλώνουν, που περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους, τα πάντα. Εάν όμως από τη στιγμή που κάνουν κάποια κακουργήματα αυτοί οι άνθρωποι, διότι ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι το παίζουν πάρα πολύ έξυπνα, είναι πολύ λάιτ στον ποινικό κώδικα, κάνουν πταίσματα. Κι εγώ τώρα μπορώ να σηκωθώ να βγάλω από την τσέπη μου πέντε τρικάκια και να τα πετάξω και να φύγω», τόνισε.
Σημείωσε επίσης: «Τα Εξάρχεια είναι γκέτο. Και στο Μενίδι υπάρχει. Όλη η Δυτική (Αττική) βρίθει εγκληματικότητας και πρόσθεσε απαντώντας στο ερώτημα τι κάνουν οι αστυνομικοί γι΄ αυτό: «ό,τι μας αφήνουν».    






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια