Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ από αστυνομική ... βαρηκοΐα!!! "Θερμή" ζέση για τα αγωνιώδη προβλήματα του πολίτη


Μια αδιανόητη υπόθεση απειλών, έμπρακτων και διατυπωμένων σε βάρος μιας καθηγήτριας δημόσιας υγείας και της αδελφής της επίσης καθηγήτριας σε ΤΕΙ, αντιμετωπίζεται
από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας ως απλή ... φάρσα;

Εάν είναι έτσι, οι συνεργάτες του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που μίλησαν στο bloko.gr κι έκαναν λόγο για πρωτοφανή εικόνα διάλυσης της ΕΛΑΣ, προφανώς λίγα μας είπαν.

Η ιστορία όπως περιγράφεται στο bloko.gr, ξεκίνησε πριν από περίπου ένα με ενάμιση μήνα. Αφετηρία του θρίλερ ήταν η αποστολή στο διαμέρισμα της μίας από τις δύο αδελφές, που διαμένουν στα βόρεια προάστια, άρχισαν να καταφτάνουν ντελίβερι με παραγγελίες εδεσμάτων, που ουδέποτε ζητήθηκαν! Λίγη ή λίγες ώρες αργότερα πήρε φωτιά το αυτοκίνητο της. Προφανώς, έκανε ... αυτανάφλεξη σύμφωνα με την αστυνομική ερμηνεία.

Ακολούθησε νέα βροχή κλήσεων με υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, μεταξύ των οποίων διατυπώσεις και για εμπρησμούς, με τα τηλεφωνήματα να έχουν πραγματοποιηθεί από τηλεφωνικούς θαλάμους. Οι απειλές μετουσιώθηκαν σε πράξη, όταν έγινε απόπειρα εμπρησμού με φωτιά στη μάνδρα και άλλο εξωτερικό χώρο δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Τις φλόγες πρόλαβαν κι έσβησαν ευτυχώς οι ένοικοι με πυροσβεστήρες.

Πρόσφατα, η καθηγήτρια βρήκε μία σφαίρα κολλημένη με ταινία πάνω στο παρ μπρίζ του αυτοκινήτου της. Ίσως να βρήκε από μόνη της αναπαυτική τη θέση (!!!) ενώ στο μεσοδιάστημα μέχρι και χθες, άγνωστοι έκαψαν συνολικά άλλα 5 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή πολυκατοικίας εντός της οποίας διαμένουν συγγενικά τους πρόσωπα.

Το εξωφρενικό ότι παρά το αρχικό ενδιαφέρον, κάτι που οδήγησε στη διαπίστωση ότι χρησιμοποιήθηκαν τηλεφωνικοί θάλαμοι, οι επικεφαλής αξιωματικοί εκλαμβάνουν προφανώς ότι όλα τα υπόλοιπα περιστατικά καιο απειλές είναι άνευ σημασίας κι ενδεχομένως ασυσχέτιστα με τις αρχικές πηγές της έρευνας. 

Η υπόθεση καταχωρίζεται ως μία από τις πιο θερμές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και συμπαράστασης της αστυνομίας στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης. Ίσως εάν συμβεί κάτι παραπάνω σοβαρό να επανεκκινηθεί ο φάκελος της υπόθεσης. Ίσως όμως τότε να είναι πλέον αργά....



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια