Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανεξήγητες συμπεριφορές των ζευγαριών που είναι χρόνια μαζί



Πολλές φορές, αδυνατούμε να εξηγήσουμε συμπεριφορές που βλέπουμε σε ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Για παράδειγμα, είσαι χαλαρός στο σούπερ μάρκετ στο διάδρομο με τα δημητριακά και ξάφνου ακούς ένα ζευγάρι σε καθόλου χαμηλή ένταση, να διαπληκτίζεται σα να μην υπάρχει κανείς τριγύρω. Το παράξενο δεν είναι αυτό. Το παράξενο είναι ότι μετά από δέκα λεπτά θα τους πετύχεις σε άλλο διάδρομο να μιλάνε με υποκοριστικά και μπεμπεκίστικα, πάλι χωρίς ίχνος ντροπής. Σκέψου τι κάνουν όταν είναι μόνοι τους!

Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες, οι οποίοι έχουν εδραιωθεί με τα χρόνια και κανένας από τους δύο δεν τους παραβαίνει, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η γυναίκα ας πούμε -ή όποιος αργεί να ετοιμαστεί- κάνει πρώτος μπάνιο.

Η οικειότητα μεταξύ τους αυξάνεται εκθετικά με τα χρόνια. Ξεκινάει με μία μισάνοιχτη πόρτα στην τουαλέτα και αδιαφορία για τους ήχους που ακούγονται απ’ έξω. Καταλήγει με αδιαφορία για την ορθάνοιχτη πόρτα και το πηγαινέλα (ή διέλευση;) του συντρόφου, ενώ ο άλλος αρωματίζει με κάθε είδους μυρωδιές την ατμόσφαιρα.

Κι αυτό είναι μονάχα ένα παράδειγμα. Τα ζευγάρια κάνουν κι άλλα περίεργα όταν είναι μόνα τους. Σκαρφίζονται υποκοριστικά χωρίς νόημα. Το πεσκανδρίτσα και λοιπά ψαρικά ωχριούν μπροστά τους. Είναι απλώς συλλαβές οι οποίες δεν βγάζουν νόημα: Τσιμπιρδίνι, ας πούμε.

Σπάνε ο ένας τα σπυράκια του άλλου. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι σε μία σχέση πρέπει να βγάζεις αυτά που έχεις μέσα σου… Έχουν προσπαθήσει να κάνουν ο ένας τον άλλο να ξεράσει σε περιπτώσεις δυνατής οινοποσίας και τρομερού μεθυσιού. Στο κρυολόγημα, τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα παραμένουν στο κομοδίνο και σε τουλάχιστον ένα τραπεζάκι του σαλονιού. Κάνουν σεξ και χωρίς να έχουν κάνει ένα υποτυπώδες ντουζάκι.

Από την άλλη, ξέρουν και οι δύο -σχεδόν- τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Επίσης, γνωρίζει και ο ένας και ο άλλος τα μυστικά του κολλητού του άλλου. Ξέρουν τα πάντα και για άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν, από το χώρο εργασίας, για παράδειγμα.

Υπάρχει μία σειρά την οποία απαγορεύεται να δει ο καθένας μόνος του. Ο καθένας όμως έχει από μία σειρά που μπορεί (και θέλει) να βλέπει μόνος του. Επιπλέον, κάποια ρούχα με τον καιρό έχουν αλλάξει ιδιοκτήτη. Ο πρώτος ιδιοκτήτης δεν θυμάται καν ότι κάποτε ήταν δικά του. Συμβαίνει συνήθως με φόρμες.

Είναι γνωστό ότι ο ένας μπορεί να ξυπνήσει τον άλλο οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη νύχτα. Παράλληλα, υπάρχει μία ειδική μεθοδολογία για να αξιολογηθεί αν κάποιος από τους δύο χρειάζεται μπάνιο. Μυρίζει ο ένας τη μασχάλη του άλλου.

Η ψυχαγωγία στο σπίτι εκτός από σειρές και ταινίες, περιλαμβάνει και μία απαίσια χορογραφία η οποία υποτίθεται πως είναι σέξι. Πραγματοποιείται σε ανύποπτο χρόνο. Φιλάκια ανταλλάσσονται και κατά τη διάρκεια βουρτσίσματος των δοντιών, ενώ οποιαδήποτε σκέψη, ανεξαρτήτως παλαβομάρας γνωστοποιείται πάραυτα.


Πηγή: in2life.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια