Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χορηγία στους συνοριοφύλακες του Έβρου: «επιτέλους, ανθρώπινες συνθήκες!»


Σε μια σημαντική ενίσχυση του έργου που επιτελούν οι συνοριοφύλακες στο Νομό Έβρου, προχώρησε η εταιρεία   Γ. ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ – KIBO CABINS. Η εταιρεία, μέσω της
Ομοσπονδίας και της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου προσέφερε έναν σύγχρονο οικίσκο που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που ορίζουν οι τοπικές συνθήκες, συμβάλλοντας στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και πραγματοποίησης των ελέγχων.
«Έχει τοποθετηθεί στον Κόμβο της Μάνδρας στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Ορμενίου, εκεί όπου μέχρι πρότινος κάναμε τους ελέγχους σε μια στάση, χωρίς καμία υποδομή και προφύλαξη από τις καιρικές συνθήκες. Πλέον μπορούμε να κάνουμε τους ελέγχους υπό ανθρώπινες συνθήκες», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου.
Ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς ωστόσο, αναδεικνύει την ανάγκη ηλεκτροδότησης και υδροδότησης της υποδομής, που προβάλλει επιτακτική μέχρι και το φθινόπωρο.
«Έχουμε μιλήσει με τους αρμόδιους θεσμικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο Δήμο Σουφλίου και την Αντιπεριφέρεια Έβρου. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία, αλλά ευελπιστούμε το θέμα να έχει λυθεί μέχρι και το Σεπτέμβριο, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα», καταλήγει ο Χρ.Γιαλαμάς.
Το σίγουρο είναι πως για ακόμη μια φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία ενισχύει έμπρακτα σε μέσα και υποδομές το έργο φύλαξης των συνόρων του Έβρου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια