Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ποτέ πια ξανά Μάτι'' - Τί ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τους Αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικής

Mεγάλη τιμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτήρισε την τοποθέτησή του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής στην Κατεχάκη. Ο υπουργός τόνισε ότι χωρίς την ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει και κάλεσε τους αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Αναφερόμενος στην τραγωδία με την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττικής είπε, μεταξύ άλλων, ότι το ‘’Μάτι μας πληγώνει γιατί έχει πληγώσει τις οικογένειες 100 ανθρώπων που χάθηκαν’’ και συνέχισε λέγοντας τη φράξη ''ποτέ πια ξανά Μάτι''.

H Όλγα Γεροβασίλη έκανε έναν απολογισμό της θητείας της στο υπουργείο. Αναφέρθηκε στην ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ υπογράμμισε ότι ‘’δεν επιτρέψαμε να υπάρχουν άβατα’’. Ευχαρίστησε την Κατερίνα Παπακώστα και ευχήθηκε δύναμη και αντοχή στη νέα ηγεσία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος που αναλαμβάνει το μεταναστευτικό επισήμανε ότι δεν μπορεί η διαχείριση να διαμορφώνει αίσθημα προϊούσης ανασφάλειας. Aναφέρθηκε και στις δύο παραμέτρους που πρέπει να συνυπάρχουν για το μίγμα της πολιτικής και πιο συγκεκριμένα στον σεβασμό στα δικαιώματα του ανθρώπου αλλά και στην ασφάλεια της χώρας.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον οποίο συνεργάζεται για τέταρτη φορά. Κάλεσε τους αξιωματικούς να δουλέψουν σκληρά και τόνισε πως πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούν για να φέρουν καλά αποτελέσματα ώστε η χώρα να συνεχίσει να προοδεύει σε καθεστώς ασφάλειας και δημοκρατίας.

Η Κατερίνα Παπακώστα είπε ότι η μέχρι πρότινος ηγεσίας παραδίδει με ψηλά το κεφάλι ένα έργο ενός έτους. Έκανε και με τη σειρά της απολογισμό του έργου της και αποχαιρέτησε με μία φράση του Ουίνστον Τσόρτσιλ: Ούτε η επιτυχία είναι οριστική ούτε η αποτυχία είναι μοιραία, σημασία έχει να συνεχίζεις με ενθουσιασμό και να έχεις το κουράγιο να συνεχίζεις.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια