Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του επιχειρηματία Ζαχαριά


Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία
του, στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο και «καρφώθηκε» σε δέντρο. Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο της πρόσκρουσης ειδοποίησαν την Τροχαία και την Πυροσβεστική, αλλά για τον άτυχο νεαρό ήταν αργά. Λίγο αργότερα τα σωστικά συνεργεία τον απεγκλώβισαν νεκρό από τα συντρίμμια του “Volkswagen Golf GTI”. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, είχε τραυματιστεί, όταν η κόκκινη “Ferrari” που οδηγούσε ο πατέρας του και στην οποία ήταν συνοδηγός, ξέφυγε από την πορεία της, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Το τραγικό δυστύχημα ξύπνησε μνήμες από ένα άλλο τροχαίο που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων “Jumbo”, έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, το οποίο που είχε σταματήσει έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Εκτός από το νεαρό, σκοτώθηκαν ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, η σύζυγος του Πατμάνογλου, Αποστολία και ο μόλις 3 ετών γιο τους, Παύλος.




https://astinomiko.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια