Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοί θα αποτελέσουν τη νέα πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου δημόσιας τάξης


Εξωκοινουβευλιτικός με μακρά προϋπηρεσία στην Κατεχάκη θα είναι ο νέος υπουργός δημόσιας τάξης, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις που εξακολουθούν να
υφίστανται. Ο νέος πρωθυπουργός ωστόσο φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αποφασισμένος για πολλούς και ποικίλους λόγους να επιμένει στην επιλογή του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος βρίσκεται ante portas για τέταρτη φορά.

Πρόκειται για μία επιλογή με αδιαμφισβήτητο κύρος σε αστυνομία και πυροσβεστική, με βαθιά γνώση των προβλημάτων και τη βούληση να μετουσιώσει σε έργο την πολιτική στρατηγική της νέας κυβέρνησης στα ζητήματα της δημόσιας και ασφάλειας.

Εξίσου δοκιμασμένη κι επιτυχημένη αναμένεται να είναι η επιλογή του νέου γενικού γραμματέα με διευρυμένες αρμοδιότητες (χωρίς υφυπουργό), ο οποίος και αυτός έχει διατελέσει επί μακρόν σε ύπατα αξιώματα στην Κατεχάκη με την ιδιότητα του ένστολου.

Σε ότι αφορά στην φυσική ηγεσία, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδεχόμενο διατήρησης ενός από τους υφιστάμενους αντιστράτηγους, πλην φυσικά του νέου αρχηγού.



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια