Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτάκουστη διαγραφή μέλων καταγγέλει ο συνδυασμός "Μαζί για την Ένωση"


Ανακοίνωση τού συνδυασμού "Μαζί για την Ένωση": Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι, οι ενωτικοί και όχι διασπαστικοί συνδικαλιστές ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ με συνοπτικές διαδικασίες, 22 ιδρυτικά μέλη του
πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λ.Σ. (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.), από τον οποίο τυγχάνει ένα μέρος ΑΥΤΩΝ  να είναι εκλεγμένοι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος  (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) και εκ των οποίων οι τρείς είναι πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης του συνδυασμού “ Μαζί για την Ένωση” και οι οποίοι είναι:

ΜΑΡΚΑΚΗΣ Ιωάννης
ΜΠΕΗ Χαριτίνη
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ Δημήτριος
ΚΑΚΑ Νικολέτα

ΜΠΑΚΕΑ Γεωργία
ΞΥΝΕΛΛΗΣ Παναγιώτης
   
         Η ομάδα αυτή συστάθηκε με μόνο μέλημα την ανιδιοτελή προσφορά προς όφελος όλων των συναδέλφων. Ωστόσο, με πρόφαση τον πολιτιστικό σύλλογο  ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ., προέβησαν σε παράνομη διαγραφή των 22 μελών η οποία και αποφασίστηκε με αντιδημοκρατικό τρόπο.

         Η σημερινή απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ της  Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά και Νήσων (Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν.) για μαζικές διαγραφές και μάλιστα μετά την αποχώρηση των μελών του συνδυασμού μας, από αυτά εξαιρούνται  ΒΕΒΑΙΑ  οι δύο εκλεγμένοι με τον συνδυασμό μας και οι οποίοι κατέχουν πρωταρχικές θέσεις στο Δ.Σ.,  επειδή <<δεν συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις>> , μας προκαλούν γέλιο και αηδία. Το σωματείο δεν είναι τσιφλίκι  κανενός και οι αποφάσεις του πρέπει να ανταποκρίνονται στο καταστατικό αυτού και στους νόμους.

     ΑΝ, πράγματι πιστεύουν στην ενότητα των συναδέλφων και του συνδικαλισμού, ας ξανασκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την «εξουσία».


Εμείς σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για την εξυγίανση του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

" Μαζί για την Ένωση" 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια