Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Μουζάκι και σύλληψη καταζητούμενου από το ΑΤ Μουζακίου


Κινηματογραφικές στιγμές από αστυνομική καταδίωξη βγαλμένες μέσα από ταινία εκτυλίχθηκαν απόψε, βράδυ Σαββάτου, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα στο Μουζάκι. Συγκεκριμένα, έπειτα από
αξιοποίηση πληροφοριών της Διοικητή του Α.Τ. Μουζακίου, Αστυνόμου Β’ κ. Παλάντζα και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε στο Μουζάκι δράστης ηλικίας 40 ετών που καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης για ληστείες, κλοπές και άλλα, από τον Οκτώβριο του 2018.
Ο δράστης, στην προσπάθειά του να καλυφθεί σε εγκαταλελειμμένη οικία, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Α.Τ. Μουζακίου που περικύκλωσαν τον χώρο και του ζήτησαν να παραδοθεί. Ο 40χρονος αντιστεκόμενος στη σύλληψη επιχείρησε να διαφύγει και αφού κατάλαβε πως είχε εγκλωβιστεί και δεν μπορούσε να διαφύγει από τους παράπλευρους δρόμους, σκαρφάλωσε στην στέγη παρακείμενου σπιτιού όπου οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον τους με δύναμη κεραμίδια καθώς και μία καμινάδα που κατάφερε να ξηλώσει από τη στέγη. Στο σημείο κατέφθασαν για συνδρομή δυνάμεις από το Α.Τ. Καρδίτσας και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στις ταράτσες και τις στέγες των σπιτιών.
Τελικά, ο δράστης φτάνοντας σε αδιέξοδο και μη έχοντας που να πάει, κρύφτηκε κάτω από ηλιακούς θερμοσίφωνες όπου και συνελήφθη.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια