Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. στο Υπουργείο για Ε.Κ.Α.Μ., Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ., δημιουργία λέσχης σίτισης και ιατρικού παραρτήματος στη Νοτιοανατολική Αττική


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης
Την Τετάρτη 03/07/2019 και ώρα 13:00΄ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α Γεώργιος Καλλιακμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Τσαπάρας και εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συναντήθηκαν με αρμοδίους Υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη και συζήτησαν καίρια θέματα που αφορούν Υπηρεσίες που υπάγονται στην περιφέρεια της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α..

Ειδικότερα, τέθηκε το ζήτημα της επαναχορήγησης του επιδόματος των Μ.Α.Τ., στην Ε.Κ.Α.Μ. και στους Συνοδούς Αστυνομικών Σκύλων Περιπολίας, το οποίο δινόταν πριν την υπαγωγή των ανωτέρω Υπηρεσιών στην Δ.Ε.Α.Δ.

Επίσης, κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση για τη δημιουργία λέσχης σίτισης του προσωπικού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, δεδομένης της ευνοϊκής συγκυρίας λόγω της παραχώρησης κτηρίου 6.000 m² από την Ελληνικό Α.Ε. στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική. Η πρόταση περιλαμβάνει την παραχώρηση εξοπλισμού που απαιτείται, από συγκεκριμένο χορηγό, με παρέμβαση της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. Ακόμη, τέθηκε το ζήτημα δημιουργίας παραρτήματος ιατρείου στον ίδιο χώρο.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την Ε.Κ.Α.Μ. και την Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ. τα οποία πρέπει να επιλυθούν για την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών αυτών.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, τα μέλη της Ένωσης, συναντήθηκαν επίσης με τους υπευθύνους της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού και της Πληροφορικής και συζήτησαν εκτενώς την πορεία έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων μετακίνησης για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία θα συμβάλουν στην απρόσκοπτη μετάβαση των συναδέλφων μας, από και προς τον Αερολιμένα Αθηνών.

Για το ζήτημα των επιδομάτων, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της Ένωσης, το συγκεκριμένο Προεδρικό Διάταγμα βρίσκεται προς υπογραφή στο Υπουργείο Οικονομικών και εν συνεχεία θα υπάρξουν διεργασίες και για τους Συνοδούς Αστυνομικών Σκύλων Περιπολίας.

Όσον αφορά την δημιουργία λέσχης στο Ελληνικό, ελήφθη η διαβεβαίωση πως το προσεχές διάστημα θα κληθεί το Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. προκειμένου να συζητήσει τις επιμέρους λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τα τρέχοντα προβλήματα που αφορούν τις Ειδικές Υπηρεσίες Ε.Κ.Α.Μ. και Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ. τα οποία έχουν σχέση με την άμεση επιχειρησιακή ετοιμότητά τους, ομοίως το Προεδρείο έλαβε διαβεβαιώσεις ότι οι στρεβλώσεις και οι αστοχίες θα αντιμετωπιστούν.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων, για την μετακίνηση των συναδέλφων από και προς τον Αερολιμένα Αθηνών, κινείται προς επίλυση και η καθυστέρηση οφείλεται μόνο σε διαδικαστικούς λόγους. Είναι ζήτημα, μικρού χρονικού διαστήματος να τακτοποιηθεί.

Η Ένωση, συνεχίζει τις στοχευμένες παρεμβάσεις προκειμένου να επιλύονται ζητήματα που ανακύπτουν προς όφελος του συνόλου του προσωπικού.

 

 

 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια