Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια Προέδρου ΠΕΑΛΣ στον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και ευχές για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του


Κείμενο τού προέδρου τής ΠΕΑΛΣ: Την Παρασκευή 05-07-2019 επισκέφθηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τον Τομεάρχη Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιο τότε βουλευτή
Λασιθίου, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε να κλείσουμε τον κύκλο των συναντήσεών μας, στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών, με τον κ. Πλακιωτάκη και αυτό γιατί με την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, αυτά τα τέσσερα χρόνια, βρισκόταν έμπρακτα δίπλα στο Λιμενικό Σώμα, δίπλα στα στελέχη του, δίπλα στην ΠΕΑΛΣ.

Σήμερα, φαίνεται οτι αυτός ο κύκλος ήταν γραπτό να μην κλείσει. 

Η επιλογή του Πρωθυπουργού να αναθέσει το τιμόνι του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενικού Σώματος σε έναν Υπουργό όπως ο κ. Πλακιωτάκης, με γνώσεις, εμπειρία και μεγάλη προσφορά στα ζητήματα της ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, μας δίνει ελπίδα, προοπτική και ασφάλεια για το μέλλον και μας ικανοποιεί.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Πλακιωτάκη και εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, λαμβάνομένων υπόψη των εκκρεμοτήτων και των άλυτων ζητημάτων σε όλα τα επίπεδα, που δυστυχώς θα παραλάβει απο τους προκατόχους του, και δηλώνω οτι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστατες για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος απο την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος και της ναυτιλίας, ενός σημαντικού πυλώνα της οικονομιίας, και την επιστροφή των στελεχών Λ.Σ. στην κανονικότητα της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας, της υπηρεσιακής τους υπόστασης και του αξιώματος που φέρουν τα στελέχη όλων των βαθμίδων.


Χανιά, 08-07-2019
Ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. (ΠΕΑΛΣ)
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια