Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί άνοιξε και πάλι η υπόθεση θανάτου της Τζιν Χάνλον στην Κρήτη δέκα χρόνια μετά


Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Βρετανίδας Τζιν Χάνλον, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 9 Μαρτίου 2009 και τρεις ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στην θαλάσσια περιοχή
του λιμανιού του Ηρακλείου.
Με σχετική ανακοίνωσή του που δημοσιεύεται στην αγγλική ενημερωτική ιστοσελίδα CretePost.gr,ευχαριστεί τα ελληνικά ΜΜΕ για την υποστήριξη και την κάλυψη της υπόθεσης της μητέρας του, σημειώνοντας ότι συνεχίζεται ο αγώνας για να αποδοθεί δικαιοσύνη.
«Μετά το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο Κανάλι 5, με τίτλο «Δολοφονήθηκε στον παράδεισο: Η δολοφονία της Τζιν Χάνλον», ήρθαν κάποια νέα στοιχεία στο φως, που διευκόλυναν το άνοιγμα και πάλι της υπόθεσης και αυτά είναι εκπληκτικά νέα για όλους μας. Παρά το ότι αυτές τις ημέρες η υπόθεση ερευνάται από τον Εισαγγελέα στο Ηράκλειο και ελπίζουμε ότι θα οδηγηθούμε στο να πάρουμε απαντήσεις», σημειώνει ο γιος της Τζιν Χάνλον, Μάικλ Τζέιμς Πόρτερ.
Με αφορμή τα 10 χρόνια από τον θάνατο της Τζιν Χάνλον, ο γιος της ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης στο λιμάνι του Ηρακλείου, στις 26 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι.
Ο γιος της θα έρθει στην Κρήτη μαζί με την ανιψιά του Ρεβέκκα, η οποία, όπως σημειώνει, θέλει να επισκεφθεί το μέρος που αγάπησε η «γιαγιά» της, αλλά ταυτόχρονα φέρνει και τόσες τραγικές αναμνήσεις σε όλους.
«Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψή της στο νησί και θα είναι άκρως συναισθηματικές οι στιγμές για εμάς, ειδικά μετά από τα τελευταία νέα, που μας γέμισαν ελπίδα», προσθέτει.
«Θέλω να υπεθυμίσω το πόσο ευτυχισμένη ήταν η μητέρα μου στην Κρήτη. Δούλεψε κάποια καλοκαίρια, προτού αποφασίσει να μείνει μόνιμα στο νησί. Είχε πολλούς φίλους, Έλληνες και Άγγλους και θα ήταν υπέροχο να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση», αναφέρει ο Μάικλ Τζέιμς.
«Όπως ήδη διαβάσατε, η υπόθεση άνοιξε πάλι και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα εκτιμήσετε πως πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη, που πρέπει να προβληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δεν μπορέσετε να έρθετε στην εκδήλωση, θα μπορούσαν να σας δώσω κάποια προσωπική συνέντευξη κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο νησί ή να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο», καταλήγει ο γιος της Τζιν Χάνλον, ο οποίος καλεί όλους να υπογράψουν σε σχετική διαδικτυακή σελίδα, προκειμένου η υπόθεση να συζητηθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, καθώς… «παρ’ όλο που ξανάνοιξε, γνωρίζουμε από προηγούμενη εμπειρία ότι μπορεί εύκολα να ξανακλείσει».
Ηδη, έχουν υπογράψει πάνω από 5.000 άτομα, ωστόσο, χρειάζεται τουλάχιστον ο διπλάσιος αριθμός, στην παρακάτω διεύθυνση…
Πηγή (με μετάφραση): CretePost.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια