Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έρχονται δύο προκηρύξεις Ειδικών Φρουρών - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του ίδιου του Υπουργού προστασίας του πολίτη Κύριου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και κατόπιν διασταύρωσης των
πληροφοριών από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η προκήρυξη που θα εκδοθεί εντός Αυγούστου θα είναι για 500 άτομα και μέχρι το τέλος του 2019 θα ακολουθήσει και δεύτερη με τα υπόλοιπα 1000!

 Από την Δευτέρα το μεσημέρι (22/7/19) που διέρρευσε η πληροφορία ότι το ΦΕΚ έχει πάει στο εθνικό τυπογραφείο του κράτους προς έκδοση, το τηλέφωνο του Υπουργού πήρε κυριολεκτικά φωτιά με ερωτήσεις των πολιτών για τα κριτήρια μοριοδότησης αλλά κυρίως για το θέμα της αύξησης του ορίου ηλικίας.

 Η απάντηση που έδιναν ο υπασπιστής και οι γραμματείς του υπουργού ήταν οτι: 
 1. Θα βγει εντός Αυγούστου προκήρυξη ίδια με του 2011 (copy-paste) για 500 άτομα λόγω μεγάλων αναγκών της ΕΛ.ΑΣ. Τους χρειάζονται άμεσα και δεν υπάρχει χρόνος τροποποίησης ή σύνταξης νέας προκήρυξης. 
2. Μέχρι το τέλος του 2019 θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη για τα υπόλοιπα 1000 άτομα με προσαυξημένο όριο ηλικίας και νέα κριτήρια μοριοδότησης, σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις του κύριου Μητσοτάκη σχετικά με την αφαίρεση κοινωνικών κριτηρίων από διαγωνισμούς για τα σώματα ασφαλείας (όπως κατηγορούσε την προηγούμενη κυβέρνηση για την προκήρυξη τις πυροσβεστικής που μοριοδοτούσε τρίτεκνους, πολύτεκνους, άνεργους κ.α.)

 Αναμένουμε λοιπόν την έκδοσή τους για το αν θα εφαρμοστούν τα προαναφερόμενα… 

 Θα εφαρμοστούν άραγε;





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια