Καταπλακώθηκε χθες απο τρακτέρ και τον βρήκαν σήμερα


Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Βούναργό το Δήμου Πύργου ένας 60χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Σύμφωνα με πληροφορίες σύμφωνα με πληροφορίες ο
άτυχος άνδρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες το απόγευμα του Σαββάτου οπότε και εκτιμάται ότι καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και βρήκε τραγικό θανατο.
Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του από την πυροσβεστική κι άλλα μέσα.
Νεότερη ενημέρωση
Ο 60χρονος Κ.Κ. ζούσε μόνος του στο χωριό, έτσι δεν τον αναζήτησε κανένας στο τέλος της ημέρας που είχε πάει να φρεζάρει χωράφι στην θέση "Πέρα Βρύση".
Το αναποδογυρισμένο τρακτέρ ανάμεσα σε πρανές του χωραφιού και σε τοίχο μισογκρεμισμένου σπιτιού, είδε το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις δέκα μια ηλικιωμένη γυναίκα που μένει δίπλα.
Υποψιάστηκε πως κάτι κακό έχει συμβεί και κάλεσε σε βοήθεια του συγχωριανούς της.
Αυτοί φτάνοντας στο σημείο δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν κάτω από το τρακτέρ βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του, καθώς η θέση στην οποία είχε πέσει δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Τελικά είδαν τμήμα του σώματός του και το κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές.
Με τη βοήθεια μηχανήματος JCB κατάφεραν να τραβήξουν το τρακτέρ και να ανασύρουν τη σορό του 60χρονου.


Trakter Vounargo 1

Trakter Vounargo 2

Trakter Vounargo 3

Trakter Vounargo 4

Trakter Vounargo 5

Trakter Vounargo 6

Trakter Vounargo 7

Trakter Vounargo 8

Trakter Vounargo 9
Trakter Vounargo 10

ilialive.gr