Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρία απλά τρικς για να πλένετε πιο γρήγορα τα πιάτα!



Μια όχι και τόσο ευχάριστη, καθημερινή και κουραστική, αλλά απολύτως αναγκαία διαδικασία για όσους δεν έχουν πλυντήριο, αποτελεί το πλύσιμο των πιάτων.

Δείτε μερικές συμβουλές ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο να πλένετε τα πιάτα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και περισσότερο αποδοτικό αυτό που κάνετε.

Μην τοποθετείτε τα βρώμικα πιάτα το ένα πάνω στο άλλο

Αυτή η τακτική θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στο καθάρισμα. Γενικότερα προτιμάτε να ρίχνετε νερό στα πιάτα για να φύγουν τα υπολείμματα και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στο νεροχύτη.

Μουλιάστε τα πιάτα

Αρχικά αφαιρέστε τα υπολείμματα τροφών και τοποθετήστε τα στο νεροχύτη. Όσο πιο άμεσα τα πλύνετε, τόσο το καλύτερο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ζεστό νερό και σαπούνι. Στην πραγματικότητα, το μούλιασμα των πιάτων είναι σα να τα βάζετε στο πλυντήριο.

Κρύο νερό και… σόδα!

Αν θέλετε να αφαιρέσετε γαλακτοκομικά ή βούτυρο χρησιμοποιήστε κρύο νερό! Αν τώρα, θέλετε μία μικρή βοήθεια με τα λίπη, η μαγειρική σόδα θα σας «λύσει» τα χέρια. Βάλτε μία στρώση και λίγο νερό στο σκεύος που θέλετε να πλύνετε και τοποθετήστε το λίγο στο μάτι για να ζεσταθεί. Θα καθαρίσει σε δευτερόλεπτα!


Πηγή: baby.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια