Επίθεση στα γραφεία της Athens Voice (ΒΙΝΤΕΟ)


Καταδρομική επίθεση στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησαν το απόγευμα άγνωστοι. Περίπου 10 άτομα, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στα γραφεία της Athens Voice. Κατέστρεψαν
γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους της εφημερίδας.
Λίγο μετά την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice έφθασε η αστυνομία. Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 1η Ιουλίου άγνωστοι βανδάλισαν την είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice. Έβαψαν συνθήματα με σπρέι και πέταξαν τρικάκια.


https://www.athensvoice.gr
Παρακολουθείστε το βίντεο, που ανήρτησε η συλλογικότητα Ρουβίκωνας:


Αλλά και το κείμενο από το IndymediaΠλέον υπάρχουν μόνο κίτρινες φυλλάδες, φόροι τιμής στην παραπληροφόρηση, που όχι απλά διαστρεβλώνουν γεγονότα, αλλά τα εκμεταλλεύονται με τόσο χυδαίο τρόπο που μας επιβεβαιώνουν ότι η δημοσιογραφική υπουλότητα είναι μία αδυσώπητη χίμαιρα που φυλάει στα σπλάχνα της τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση. Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να επισκεφθούμε την Athens Voice. Γιατί δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με «κυνικά αστειάκια». Ούτε θα ανεχτούμε άλλο το πλασάρισμα των ριζοσπαστικών ιδεών ως πολιτιστικά και πολιτικά αγαθά προς κατανάλωση. Όσο η χυδαιότητα σας θα αποτυπώνεται στις σελίδες των περιοδικών σας, θα μας βρίσκετε μπροστά σας.