Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη φυλακή μετά από 7 χρόνια η σύζυγος του δολοφονημένου σωματοφύλακα


Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 51χρονη που φέρεται να δολοφόνησε το σύζυγό της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο 2012, επιβάλλοντάς της ποινή 15 ετών και 10 μηνών. Η φερόμενη ως συζυγοκτόνος οδηγείται για πρώτη φορά στη φυλακή, επτά χρόνια μετά την τέλεση του εγκλήματος.

 

Η ποινή, ήταν η ανώτατη που θα μπορούσε να της επιβληθεί, καθώς και στον πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί (20 χρόνια με αναστολή) για την ανθρωποκτονία του 44χρονου, αλλά της είχε αναγνωριστεί ελαφρυντικό. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου, ωστόσο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση και του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

 

Με το άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της ήταν συνεχώς δίπλα της. Βγαίνοντας από το δικαστήριο, φώναξε ότι είναι αθώα και επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του θύματος.

 

Σε δήλωσή του ο γιος της 51χρονης, μίλησε για λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης. «Εμείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: dikastiko.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια