Το «λάθος» με το «ε» που έγινε «η» και η υπεύθυνη συγγνώμη του αστυνομικού που συμμετείχε στις έρευνες για την 60χρονη βιολόγο


Σύμφωνα με το enikos.gr, σάλος έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση αστυνομικού ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην
Κρήτη. Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε εξαφανιστεί η 60χρονη, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή άλλων φορέων και εθελοντών για τον εντοπισμό της, στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου.
Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση έγραψε στο facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε». Όπως ήταν λογικό, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η ανάρτησή του προκάλεσε αρνητικά σχόλια από χρήστες, καθώς την ώρα που ο αστυνομικός έγραφε τα παραπάνω η άτυχη βιολόγος ήταν ήδη νεκρή.
Το enikos.gr επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Δεν το εννοούσα, δεν το έγραψα έτσι όπως εμφανίζεται στην ανάρτησή μου. Αγωνιούσαμε να βρούμε τη γυναίκα. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μου» .
Είναι τα πράγματα όμως έτσι; Ο ίδιος ο αστυνομικός του ΤΑΕ Χανίων, κ. Νίκος Διαμαντάκης, μετά τον… σάλο που προκλήθηκε, είχε το θάρρος να ζητήσει για το λάθος του, γραπτή συγγνώμη, μέσω του διαδικτύου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά… Λόγω ορθογραφικου και μόνο λάθους η ανάρτηση μου σχετικά με τις έρευνες για την Αμερικάνα βιολόγο παρεξηγήθηκε, (Ήθελα να γράψω θα σε βρούμε μωρέ). Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν είχα καμμια πρόθεση ούτε να προσβάλω, ούτε να θίξω και να προσβάλω την Άτυχη γυναίκα και την οικογένειά της.. Ζητώ και πάλι συγγνώμη. Οποιοι με ξέρουν γνωρίζουν το ήθος και τον χαρακτήρα μου.. Νίκος Διαμαντακης..
Όσο και αν προκλήθηκε… σάλος μετά από τόσες ημέρες που έγινε η ανάρτηση του συγκεκριμένου αστυνομικού, θα πρέπει να του αναγνωριστεί το θάρρος της επώνυμης και υπεύθυνης συγγνώμης, για κάτι που ήταν εδώ και αρκετό καιρό αναρτημένο, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία!!! Απορίας άξιον…

https://www.parakritika.gr