Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί η Οικονομική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ ζητά από απόστρατους να επιστρέψουν 4.000 ευρώ


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

-Πάνε οκτώ μήνες τώρα (Νοέμβριος 2018) που ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εφαρμόζοντας όλως αξιοκρατικές ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, αποστράτευσε κόσμο και κοσμάκη, πράγμα που επανέλαβε, (μαζί με τους υπόλοιπους που έχουν καταλάβει για χρόνια τις ύπατες θέσεις της ηγεσίας) και κατά τις τακτικές τον Ιανουάριο τρέχοντος έτους (2019), διατηρώντας βεβαίως εαυτούς «εις τας θέσεις των».
          Για κανα 6μηνο τώρα, οι -εν αναμονή της συντάξεως- μηνιαίες  αποδοχές των «ευδοκίμως τερματισάντων την Υπηρεσία μας», βρίσκονται στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ.
         Πέραν αυτού η οικονομική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. μας ζητάει να επιστρέψουμε και 4.000€ περίπου, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, (μικτά), για κανά 1 ½ μήνα δηλαδή της ημερομηνίας «διαγραφής του Σώματος», που εξακολούθησε η μισθοδοσία.
         (Να σημειωθεί εν προκειμένω ότι συνάδελφοι, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί (Ταξίαρχοι και Διευθυντές) που αποστρατευτήκαν προ 2ετίας και πλέον, εξακολουθούν να λαμβάνουν ως «έναντι» της  συντάξεως, ένα χιλιαρικάκι περίπου το μήνα και πάλι καλά να λέμε.)
          Ας τα έχουν αυτά υπόψη τους οι επερχόμενοι κυβερνήτες οι οποίοι ευαγγελίζονται την διασφάλιση του έννομου αγαθού της «ασφάλειας των πολιτών» και τη πάταξη της εγκληματικότητας, υπό ποιες συνθήκες δηλαδή καλούνται να το πράξουν. 
        Όνομα και διεύθυνση αποστολέα στη διάθεση της ιστοσελίδας.
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια