Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον 27χρονο που επιτέθηκε την 19χρονη πρώην του - Την μαχαίρωνε… μπροστά στην δίδυμη αδελφή της


Απίστευτο μένος επέδειξε ο 27χρονος  Πατρινός πάνω στη μέχρι πρότινος αγαπημένη του, την οποία μαχαίρωσε εννέα φορές επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί! Και τελικά δεν προφυλακίστηκε, αλλά
μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Η 19χρονη Μαρία, που σπούδαζε στην Πάτρα, αλλά κατάγεται από το Μεσολόγγι, έζησε τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της όταν ο 27χρονος, με τον οποίο διατηρούσε μέχρι πριν από λίγο καιρό δεσμό, άρχισε να τη χτυπά χωρίς οίκτο με μαχαίρι σε όλο της το σώμα και, μάλιστα, μπροστά στα έντρομα μάτια της αδελφής της. Η κοπέλα, που ευτυχώς στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, συγκατοικούσε με τη δίδυμη αδελφή της σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, καθώς πέρυσι οι δυο τους είχαν περάσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Τη νύχτα του Σαββάτου (προς ξημερώματα Κυριακής), σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε μία φίλη του να χτυπήσει τυχαία ένα κουδούνι της εξώπορτας για να πει ότι δήθεν ήταν μία φοιτήτρια που είχε ξεχάσει τα κλειδιά της. Το κόλπο έπιασε και μια ανυποψίαστη ένοικος άνοιξε την πόρτα. Τότε ο 27χρονος κατευθύνθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου έμενε η 19χρονη και άρχισε να χτυπάει την πόρτα σαν τρελός.
Εκείνη δεν τόλμησε να του ανοίξει, γιατί ακουγόταν ότι ήταν σε κατάσταση αμόκ, αλλά ο νεαρός αποφάσισε ότι έπρεπε να μπει μέσα με κάθε θυσία. Αρχισε, λοιπόν, να κλοτσάει την πόρτα, ώσπου αυτή έσπασε, και μπούκαρε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο.
Εκεί άρχισαν να λογομαχούν και να βρίζονται, ώσπου ο 27χρονος έβγαλε μαχαίρι. Η ανυπεράσπιστη Μαρία, που ήδη έτρεμε σαν το φύλλο, προσπάθησε να τρέξει και να κρυφτεί, ενώ η αδελφή της επιχείρησε να την προστατεύσει, αλλά ήταν αδύνατο, καθώς ο νεαρός την πρόλαβε και τη χτύπησε με το μαχαίρι.
Η κοπέλα νόμιζε ότι έφτασε το τέλος της, αφού ο πρώην της συνέχιζε να τη μαχαιρώνει σε όλο το σώμα. Οταν έριξε και την ένατη μαχαιριά, φαίνεται ότι ξεθύμανε, κατάλαβε τι είχε κάνει και μαζί με την δίδυμη αδελφή της Μαρίας μετέφερε το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο. Το θύμα φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα, με το ένα να είναι πιο σοβαρό, καθώς έχει τραυματίσει τον πνεύμονα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς της Μαρίας, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ έσπευσαν από το Μεσολόγγι στο Ρίο, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου διακομίστηκε η κόρη τους.
Ως εκ θαύματος, η 19χρονη είχε υποστεί επιφανειακά τραύματα! Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην περιοχή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Θα καθίσει στο εδώλιο όταν οριστεί η τακτική δικάσιμος!








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια