Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιχάλης Αβέλλας: Γιατί αντιδρούμε με τις προσλήψεις των 1500 ειδικών φρουρών


Γιατί για μια ακόμη φορά καταφέρατε να διχάσετε την ανομοιογενή βάση του σώματος, που θα μπορούσατε να λύσετε το θέμα με την βαθμονόμηση των προσλήψεων όπως των ΕΠΟΠ και την
εξέλιξη της ΣΜΥ. 
Γιατί ενώ υποτίθεται ομογενοποιούνται σε ένα βαθμό στην βάση, διατηρούν τα συνδικαλιστικά σωματεία τους με βαθμό που πλέον δεν κατέχουν. 
Γιατί στην ουσία νιώθουμε ότι μας πουλάτε τρέλα. 
Δεν μπορεί να κατέχετε και τις δυο ιδιότητες. Και του ΕΦ η του ΣΦ και του Αστυφύλακα. 
Δηλαδή το 2012 με την έξαρση του μεταναστευτικού, οι πιο πολλοί ΣΦ κρύβονταν να μην πάνε και λέγανε να πάνε και οι αστυφύλακες και μόλις βελτιώθηκαν οι συνθήκες ισχυρίζονταν την εξειδίκευση για να αποσπαστούν εκεί που δεν επιθυμούσαν. 
Ή οι πρώην Ειδικοί Φρουροί το 2013 που εκπρόσωποι τους διαμαρτύρονταν για τις αποσπάσεις στα σύνορα και ότι αποδυναμώνεται η Αθήνα και μετά μία όπως το ανωτέρω.
Ή κάποτε που ψάχναμε να επανδρώσουμε τις διμοιρίες όταν δεν είχαν επίδομα και λέγανε είμαστε συνοριακοί ή φρουροί και δεν πάμε μέτρα. 
Τότε με τα επεισόδια του 2008 που βγάλαμε στην κυριολεξία το φίδι από την τρύπα, που κατάφερε να ξυπνήσει και να επιτεθεί στη δημοκρατία με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου από τον Ειδικό Φρουρό στα Εξάρχεια. 
Μετά, με την ομογενοποίηση άρχισαν να λένε οι ανωτέρω κατηγορίες ότι επιθυμούνε κι αυτοί να ενισχυθεί το εισόδημα. 

Γιατί ένα μεγάλο ποσοστό που έδωσε προαγωγικές  εξετάσεις για ανακριτικά καθήκοντα κρύφτηκε σε αλλότριες υπηρεσίες εκτός της προανάκρισης. 
Τα ξεχάσατε;;

Γιατί ξαφνικά θα νιώσουμε ότι θα κρυφτεί ένα σημαντικό ποσοστό.

Η Ελληνική Αστυνομία είναι ένας οργανισμός που χρειάζεται εξειδίκευση, μείωση των βαθμών και δουλειά από όλους και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους. 

Ας κόψουμε την υπερβολική γραφειοκρατία και τις τυπολατρικές ανασφάλειες. 
Χρειάζεται αγάπη, ψυχή, πίστη και καρδιά. 
Αν έχουνε καρδιά και αγάπη για την πατρίδα καλώς να ορίσουν. Και πιο πολύ ζέστη καρδιά ώστε να είναι επιεικείς με τους καταπονημένους πολίτες. 

24.07.2019
Μιχάλης Αβέλλας 

ΥΓ: Επειδή πολλοί μιλάνε για πεζοδρόμια, σφαίρες, συμπλοκές κλπ , ψυχραιμία. Αυτά τα περιστατικά για να τα αντιμετωπίσεις θέλουν καρδιά και όχι απολυτήρια ειδικών δυνάμεων.
Μην υποτιμάτε τον απλό στρατιώτη που θα κληθεί να γίνει ο κιμάς σε μια πολεμική αναμέτρηση, για να κοκορομαχούν οι δημόσιοι υπάλληλοι από την ασφάλεια του εσωτερικού ποιος έχει την πιο καλή πτυχιακή για το πιο καλό γραφείο.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια