Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατσιαμάκας στον ΑΝΤ1: Το συνδικαλιστικό μας κίνημα έχει υψηλές προσδοκίες από τη νέα ηγεσία


Παραθέτουμε τη δήλωση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Η νέα Πολιτική Ηγεσία, τόσο ο υπουργός κ. Μιχάλης ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ όσο και ο υφυπουργός κ. Ελευθέριος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, είναι άριστοι γνώστες της κατάστασης που παρέλαβαν,  διαθέτουν την αναγκαία εμπειρία και τη διάθεση να προσφέρουν έργο και να επιτύχουν εκεί που απέτυχαν οι προκάτοχοί τους.

Η απερχόμενη Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, δυστυχώς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων όπως αβίαστα προκύπτει από τον απολογισμό που άφησαν πίσω τους. Παρά τις υποτιθέμενες καλές προθέσεις και τις διαβεβαιώσεις τους ότι σειρά αιτημάτων της Ομοσπονδίας μας θα είχαν αίσια κατάληξη επί των ημερών τους, τελικά παρέμειναν στάσιμα με διάφορα προσχήματα ενώ άλλα παραπέμφθηκαν στις ελληνικές Καλένδες.

Ειδικότερα στο καίριο ζήτημα των κρίσεων και προαγωγών δεν αντιμετωπίστηκε ενώ με τις αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές αποφάσεις απαξιώθηκε ο θεσμός και η όλη διαδικασία ειδικά με τις έκτακτες κρίσεις που δρομολόγησαν και πραγματοποίησαν προβήκαν σε ανθρωποφαγία ικανών αξιωματικών τσαλακώνοντας προσωπικότητες και αξιώματα.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα έχει υψηλές προσδοκίες από τη νέα ηγεσία συνολικά και δηλώνει παρών στη νέα εποχή που ανέτειλε μετά τις βουλευτικές εκλογές. Η ελληνική κοινωνία προσβλέπει σε μια νέα διακυβέρνηση που θα λύσει τα χέρια της αστυνομίας και θα την απαλλάξει από τα βάρη του παρελθόντος. Εμείς σε αυτήν την προσπάθεια θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, χωρίς βεβαίως να θεωρούμαστε δεδομένοι κανενός.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια