Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O Μιχάλης Χάλαρης υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών

Διαβάστε το μήνυμα του Μιχάλη Χάλαρη

Αγαπητές φίλες & αγαπητοί φίλοι,

✒Με το μήνυμα αυτό απευθύνομαι σε όλους εσάς οι οποίοι τα τελευταία χρόνια βρεθήκαμε στο ίδιο μετερίζι, στους χώρους δουλείας, στα μαζικά κινήματα, στην πολιτική και στις αγαπημένες γειτονιές της νότιας Αθήνας. Ο πολιτικός χώρος που ανήκω αταλάντευτα έχει ως κέντρο της πολιτικής του τον Άνθρωπο και όχι τα οικονομικά μεγέθη, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο χώρος της προόδου, του σοσιαλισμού και της δημοκρατίας.
Σήμερα βρισκόμαστε για μια ακόμη μία φορά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή.
Η πολιτική αποτυχία του πειράματος ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην κυβερνητική διαχείριση όσο στις όποιες διαδικασίες ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου επιχείρησε είναι παταγώδης. Παράλληλα η Ν.Δ. προσπαθεί επιμελώς να κρύψει το ιδεολογικό της πρόσωπο, το πραγματικό πρόγραμμά της και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο κάτω από το χαλί.
Όλοι εμείς, που πιστεύουμε στην πολιτική ως δύναμη δημιουργίας και προσφοράς κι όχι ως χώρο εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να δηλώσουμε το "παρών" σε αυτή τη μάχη για την ανασυγκρότηση του πολιτικού μας χώρου και της πατρίδας. Εμείς ερχόμαστε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε ο πραγματικός προοδευτικός πόλος στην ελληνική πολιτική ζωή. Με σχέδιο, εμπειρία και ρεαλιστικό μοντέλο διακυβέρνησης.
Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα δώσω από τη θέση του υποψήφιου Βουλευτή στο B3’ Nότιο Τομέα Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας για τον τόπο και για τα παιδιά μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια θα χρειαστώ και τη δική σας συμμετοχή και στήριξη γιατί τα πολλά μικρά διαμορφώνουν το μεγάλο !!!

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις καθημερινές μου δραστηριότητες μπορείτε να το κάνετε μέσα από τα social media στους ακόλουθους λογαριασμούς:
Instagram: chalarismichail 

Εάν θέλετε να έχετε πιο ενεργή συνεισφορά στην προεκλογική εκστρατεία μου μπείτε στη φόρμα εγγραφής εθελοντών υποστήριξης μου και σε λίγο χρόνο μπορείτε να εγγραφείτε: 

Εάν πιστεύετε σε μένα, και θέλετε να βαδίσουμε μαζί στον δρόμο της ελπίδας ενημερώστε τους δικούς σας, φίλους και γνωστούς, για την υποψηφιότητα μου
Η Αλλαγή χρειάζεται δουλειά από όλους μας. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Η βοήθεια σας θα είναι σημαντική για μένα, για εσάς, για όλους.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς.

Υ.Γ. Ο Β3’ Νότιος Τομέας Αθηνών, περιλαμβάνει τους Δήμους Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Δάφνης-Υμηττού, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.  

Φιλικά,  
Χάλαρης Μιχάλης
 
Το προσωπικό μου ιστολόγιο: http://chalarismichalis.blogspot.com
 
Find me on facebook: www.facebook.com/chalaris.michail
 
Follow me on Twitter: www.twitter.com/ChalarisMichail     (@ChalarisMichail)  
 
Join me on Linkedin: www.linkedin.com/chalarismichail

Watch me on  Youtube

 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια