Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ένα απέραντο Hot Spot


«Η τραγική διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των προθύμων συνοδοιπόρων του προκάλεσε τεράστια ζημιά στη χώρα. Σήμερα, καθώς αποχαιρετά την εξουσία, αφήνει

πίσω του μια Ελλάδα, που κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο Hot Spot, ενώ καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για σκάνδαλα κακοδιαχείρισης από περίεργης προέλευσης ΜΚΟ». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας σε Κυψελοχώρι, Νέσσων, Χειμάδι, Καλοχώρι, Όσσα, Πουρνάρι και Συκούριο.


Ο Θεσσαλός πολιτικός ανέφερε ότι «η έκρηξη των μεταναστευτικών ροών μετά το 2015 δεν συνέβη τυχαία. Ο πόλεμος στη Συρία είχε ξεκινήσει από το 2011. Ο κ. Τσίπρας, όμως, δήλωνε ότι “η θάλασσα δεν έχει σύνορα”, και η κ. Τασία ήθελε τους μετανάστες “να λιάζονται στην Ομόνοια”. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει η χώρα με κέντρα μεταναστών και προσφύγων, όπως το “όνειδος” στη Μόρια, με χιλιάδες μετανάστες να ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες. Επιχειρούν τώρα και στη Λάρισα, μετά το Κουτσόχερο, να ανοίξουν και δεύτερο κέντρο στο Κυψελοχώρι. Μια απόφαση, ωστόσο, που όχι μόνο βρίσκει αντίθετη σύσσωμη την τοπική κοινωνία, αλλά δεν πληροί καν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί. Γι αυτό και από την πρώτη στιγμή απαιτήσαμε την ακύρωσή της».








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια