Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η fake μη παραίτηση του κ. αρχηγού, οι εκλογές των αστυνομικών Αθήνας, το stop από τη ΔΕΚΑ και οι φωνές Τσίπρα

Μας ξάφνιασε η σημερινή ανάρτηση από το katechaki.gr περί μη παραίτησης του κ. αρχηγού της ΕΛΑΣ ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος. Κι αυτό γιατί δεν
υπήρχε λόγος τέτοιας είδους ανάρτησης.

Προ καιρού, υψηλές πηγές της Κατεχάκη κατέστησαν σαφές στο bloko.gr πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα παραίτησης πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο και ο ορισμός νέου αρχηγού θητείας 20 - 25 ημερών.

Συνεπώς προς τί η διαρροή των μύχιων σκέψεων του κ. αρχηγού, εάν έχουν διατυπωθεί έτσι, καθώς η συνέχιση ή μη της παραμονής του δεν βρίσκεται πλέον στη δικαιοδοσία του. Θα μπορούσε ενδεχομένως να την κατοχυρώσει μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά έκανε οτιδήποτε υπήρξε δυνατό για να υπονομεύσει την πιθανότητα. Χαρακτηριστικό είναι δε πως κατά την παρουσία του, πριν ακόμη από τις ευροεκλογές του κ. Μητσοτάκη στην Πάτρα, ο κ. Ανδρικόπουλος ήταν ο μοναδικός που δεν χαιρέτησε ο αρχηγός της Ν.Δ.

Η ανάρτηση- "είδηση" όμως μας προξένησε το ερευνητικό ενδιαφέρον και έβγαλε είδηση. 

Ο κ. Ανδρικόπουλος δεν υπέστειλε σημαία. Την Παρασκευή το βράδυ φέρεται από τις πληροφορίες να υπέβαλε εκ νέου αίτημα προς το Μαξίμου για αποχώρηση. Αυτή τη φορά όμως το κύριο στατικό εμπόδιο υπήρξαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΚΑ, που κατέστησαν σαφές στον κ. Τσίπρα ότι ευθύνεται στο μικρό βίο του ως αρχηγός για την απομάκρυνση ακόμη και του πλέον ευεπίφορου προς εναλλακτικές θέσεις αστυνομικού μακριά από τις διακηρυγμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και από τον αστυνομικό φορέα έκφρασης.

Το πόσο δίκαιο είχαν φάνηκε στις εκλογές της ένωσης Αθηνών. Για τις φωνές του κ. Τσίπρα όπως λέγεται, δεν χρειάστηκε κανέα ασύρματο ή ενσύρματο δίκτυο για να φτάσουν μέχρι την Κατεχάκη, οι οποίες συνοδεύτηκαν με τη ρητή απογόρευση ακόμη και της όποιας σκέψης για παραίτηση.


του Γιώργου Καραϊβάζ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια