Ρολόγια και χρυσά κοσμήματα αφαίρεσε εργαζόμενη από χρυσοχοείο στη Ρόδο, για να τα κάνει δώρα


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης οι οποίοι συνέλαβαν την υπάλληλο, ενώ στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει και ο 25χρονος φίλος της, στον οποίο πρόσφερε το ένα από
ρολόγια που είχε κλέψει!


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η νεαρή Ουκρανή απασχολούνταν σε κοσμηματοπωλείο, ο ιδιοκτήτης του οποίου διαπίστωσε ότι του έλειπαν τέσσερα ρολόγια χειρός και διάφορα κοσμήματα. 

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ οι υποψίες του οι οποίες και τελικά επιβεβαιώθηκαν στράφηκαν προς την 20χρονη Ουκρανή.
Μετά τη διερεύνηση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι πράγματι δράστιδα ήταν η 20χρονη η οποία και συνελήφθη χθες το πρωί. Μάλιστα στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των 
αφαιρεθέντων καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ουκρανή αφαίρεσε τα αντικείμενα προκειμένου να τα κάνει δώρα και μάλιστα ένα από τα ρολόγια το προσέφερε στον 25χρονο φίλο της ο οποίος επίσης περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, κατηγορούμενος για κλεπταποδοχή.

πηγή: rodiaki.gr