Οι πιο συχνές τραυματικές εμπειρίες στο σεξΤο σεξ έχει πολλές μορφές και είναι απόλυτα υγιές για ένα ζευγάρι να συζητάει και να επιδιώκει να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάει ότι τα όρια του καθενός είναι διαφορετικά.

Επίσης, ότι οι ταινίες είναι ταινίες, δεν είναι πραγματικότητα και τίποτα από όσα βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη δεν έχει πάντα άμεση… εφαρμογή στην καθημερινότητά μας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η ομάδα του Alltime10s δημιούργησε ένα βίντεο για να ανοίξει τα μάτια και να προσγειώσει πολλούς... Δείτε το και… κρατήστε σημειώσεις!Κάθε χρόνο, το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού θα βιώσει έναν τραυματισμό στο σεξ, κάτι που κάνει αυτήν την αιτία τραυματισμών πολύ πιο κοινή από ό,τι νομίζετε. Ερωτικά βοηθήματα/παιχνίδια… κολλάνε και διάφορα μέρη του σώματος μπορεί να υποστούν μικρά κατάγματα, όταν τα ζευγάρια ξεπερνούν τα ίδια τους τα όρια. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, δεν παραδέχονται ότι ο τραυματισμός τους προκλήθηκε στο σεξ και λένε διάφορες αστείες δικαιολογίες. Αλλά οι γιατροί στα Επείγοντα των νοσοκομείων ξέρουν να διακρίνουν την αλήθεια, να το ξέρετε αυτό!

Πηγή: iatropedia.gr