Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές βανδάλισαν γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ομάδα αναρχικών, πετώντας πέτρες και μπογιές με αφορμή των τριών, που κατηγορούνται
για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ.


Αναλυτικά το μήνυμά τους:
Την Τετάρτη 12 Ιούνη, κατά τη διάρκεια απαλλοτρίωσης της χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε το ATM του ΑΧΕΠΑ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Γιάννης Δημητράκης, Κώστας Σακκάς και Δήμητρα Συριανού από τα ένοπλα μιάσματα της αντιτρομοκρατικής. Οι σύντροφοι μας μεταφέρονται με κουκούλες στα γραφεία της ΓΑΔΘ, όπου και κρατούνται σε συνθήκες εξαίρεσης για 2 μέρες.
Από τη πρώτη στιγμή η αντιτρομοκρατική μιλάει μέσα από τα δελτία των 8 για δήθεν εξάρθρωση ένοπλου βραχίονα του αντάρτικου πόλης και επικείμενη εξιχνίαση άλλων ληστειών. Επανέρχεται σε λειτουργία η παλιά συνταγή των ληστών με τα μαύρα και το επαναστατικό ταμείο. Η εικόνα των συντρόφων μας σιδηροδέσμιων στα χέρια του κράτους περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, με τους τηλεδίκες να διψούν για αίμα.
Παράλληλα η κυβέρνηση μιλάει για μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση καταστολής, που τίθεται στο τραπέζι ως υπόδειγμα στρατηγικής ενάντια στους αναρχικούς για να βουλώσει τα στόματα όσων υποστηρίζουν πως ο σύριζα «χαϊδεύει τους τρομοκράτες». Ας μη γελιόμαστε: ο σύριζα έχει εκφυλίσει κάθε λογική αγώνα, απορροφώντας τις κοινωνικές αντιστάσεις και στρέφοντας την κοινωνία στη ματαιοδοξία.
Ακόμα 3 σύντροφοι μας βρίσκονται αιχμάλωτοι στα χέρια του εχθρού. Δε θα τους αφήσουμε μόνους. Δε θα προδώσουμε τη συνέπεια τους στον αγώνα…με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιούνη, επιτεθήκαμε με πέτρες και μπογιές στην ΤΟ του Συριζα στην οδό Αετοράχης στην ανατολική Θεσσαλονίκη στέλνοντας μια πρώτη απάντηση στα σχέδια του κράτους απέναντι στην επαναστατική βία. Κανένας σας δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Μη ξοδεύεστε σε φθηνά προεκλογικά κόλπα και κινήσεις θεάματος για την ψηφοθηρία ακόμα και στο συντηρητικό τόξο. Τίποτα δεν τελείωσε για μας, όλα τώρα ξεκινάνε.
Όλοι στα δικαστήρια την Τρίτη 18-6 στις 10:00 να στηρίξουμε τους συντρόφους μας
Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά, καμιά ειρήνη με τα αφεντικά.
Αλληλεγγύη στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη, Κώστα Σακκά και Δήμητρα Συριανού που κατηγορούνται για την απαλλοτρίωση της χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ
Αναρχικές-οι

Πηγή: thesstoday.gr 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια