Φωτογραφίες από την επέμβαση της ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού


Από το facebook Αστυνομικά Δρώμενα Ενημερωση Police Events - Update
Πάνοπλοι άνδρες των Ε.Κ.Α.Μ. 🇬🇷 εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να καταστείλουν τα βίαια επεισόδια μεταξύ κρατουμένων !!!

 
H Στιγμή που άνδρες των Ε.Κ.Α.Μ. μπαίνουνε στη φυλακές του κορυδαλλού δείχνουν που κατέστειλαν τα επεισόδια να έχουν ακινητοποιήσει κρατούμενους και να τους ερευνούν για τυχόν όπλα.


Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν στις 11 το πρωί της Τρίτης Όταν οι κρατούμενοι έσπασαν τις πόρτες στην 2η και 5η πτέρυγα της τα διαχωριστικά κυκλειδώματα κρατώντας αυτοσχέδια μαχαίρια κινηθηκαν απειλητικά προς την πέμπτη πτέρυγα σωφρονιστικοί υπάλληλοι και πάλι εγκλωβίστηκαν για ώρα στα κουβούκλια ασφαλείας ενώ ένας από αυτούς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να τους σταματήσει. Αμέσως ο διευθυντής δίνει εντολή στους άνδρες της ομάδας αντιμετώπισης ενεργειών να επέμβουν. Tα E.K.A.M. και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και των ΜΑΤ. 🇬🇷

Εμείς είδαμε ένα όχλο να κινείται μαζί από τη μία πλευρά στην άλλη. Αυτό ήταν αρκετό να χτυπήσει συναγερμός γιατί οι υπάλληλοι μέσα είναι έμπειροι καταλαβαίνουν όταν υπάρχει μια τέτοια δραστηριότητα και χτυπήσαν τον συναγερμό για να μπουν μέσα οι ειδικές ομάδες Το χρονικό των άγριων συμπλοκών έχει ως εξής Οι κρατούμενοι από την δεύτερη και την πέμπτη πτέρυγα έσπασαν τις πόρτες έρχονται στα χέρια κυνηγιούνται και κατευθύνονται προς το διοικητήριο. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος προσπαθεί να κρατήσει την πόρτα κλειστή. Τότε ένα κρατούμενος τον χτυπά με σίδερο στο χέρι. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος πέφτει κάτω και οι κρατούμενοι συνεχίζουν την πορεία τους Μάλιστα μετά από έρευνες που διήρκησαν πέντε ώρες και πραγματοποιήθηκαν σε τρεις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού εντοπίστηκαν τάβλες με καρφιά κοντάρια με λόγχες, καμουφλαρισμένα γυαλιά όπως επίσης και μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια.