Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ορισμός του δημόσιου κινδύνου ο ένας από τους δραπέτες του μεταγωγών- Δολοφονία,ληστείες και συμπλοκές με αστυνομικούς

Με ποινικό μητρώο βαρύ κι ασήκωτο ο ένας από τους τρεις δραπέτες του μεταγωγών που εξακολουθούν να διαφεύγουν τη σύλληψη. 

Ο φαντομάς
είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2014 από τον ειδικός αντιτρομοκρατικό ουλαμό (ΕΑΟ) της Κυπριακής Αστυνομίας, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς ήταν καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, κλοπές και σωρεία άλλων αδικημάτων. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με χίλια ονόματα καθώς είχε καταγραφεί ως Αθάνι Αστρίτ, ή Θαθάνι  Τίτι, ή Θαθάν Τζόρτζιο, ή Ασάνι  Αστρίτ, ή Αστρίτ Τζόρτζιο, ο οποίος έχει γεννηθεί την 1/5 ή του 1983, ή του 1984, ή του 1985 ή του 1986.


Σύμφωνα με τις σε βάρος του δικογραφίες συμμετείχε σε σπείρα που στις 2 Ιουνίου 2012 είχαν σκοτώσει στη Καισαριανή έναν 30χρονο και είχαν τραυματίσει τον 32χρονο αδελφό του.

Επίσης κατηγορείται για 17 ένοπλες ληστείες σε οικίες, 18 ένοπλες ληστείες σε καταστήματα, μία ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ, τρεις ένοπλες ληστείες σε ιδιώτες, επτά ένοπλες συμπλοκές από τις οποίες οι έξι με αστυνομικούς, έξι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και 17 κλοπές αυτοκινήτων.
Η σύλληψή του είχε γίνει χωρίς να φέρει αντίσταση. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα περίστροφο, ένα σακουλάκι με χρυσαφικά (προϊόν ληστείας) ενώ εντοπίστηκαν και 12 φυτά κάνναβης που καλλιεργούσε σε φάρμα. Μαζί του συνελήφθη και ένας Κύπριος ο οποίος τον φιλοξενούσε.
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια