Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο σκοτάδι ακόμα τα μυστικά ενός σπιτιού των "Ληστών του ΑΧΕΠΑ" - Τα άγνωστα πρόσωπα "γρίφος" για την Αντιτρομοκρατική

Παραμένει ένα σπίτι, το οποίο οι αστυνομικοί δεν έχουν εξετάσει ακόμα, καθώς μετά την παραπομπή τους σε Εισαγγελέα αυτοδίκαια σταμάτησε η προανακριτική διαδικασία και πλέον αναμένεται η
έκδοση εισαγγελικής διάταξης, προκειμένου να εξερευνηθεί και το τελευταίο.
Μέχρι στιγμής, όπως σημειώνεται από αστυνομικές πηγές στο bloko.gr, δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο, που να ωθήσει την έρευνα και σε άλλους χώρους.
Σημειώνεται πάντως ότι από τη μέχρι στιγμής ανάλυση των χειρόγραφων σημειώσεων, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία αφετηριακά για την έναρξη κάποιας νέας έρευνας.
Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής, ωστόσο, αναμένεται να μπουν κάποια άτομα, τα οποία συναντήθηκαν με τους δύο συλληφθέντες, το τελευταίο χρονικό διάστημα, πριν από την αναχώρησή τους για τη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν αρκετοί που είναι παντελώς άγνωστοι στις αντιτρομοκρατικές αρχές.
Όπως σημειώνεται, το διάστημα της παρακολούθησής τους στην Αθήνα, κινήθηκαν σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Αττικής, χωρίς πάντως σε αυτές τις μετακινήσεις να προσδίδεται πρόθεση επιτήρησης ή παρακολούθησης κάποιου οικονομικού ή άλλου είδους στόχου.
Σε ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα για εξέταση – συσχετισμό των δύο συλληφθέντων με άλλες ληστείες, τονίζεται ότι δεν υπάρχει καμία ισχυρή ένδειξη και όπως αναφέρεται κάποια στιγμή τα βίντεο από τις συγκεκριμένες ληστείες θα ζητηθούν από το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας, για να γίνει συγκριτική αντιπαραβολή.
Αυτό όμως, είναι κάτι που θα γίνει πολύ αργότερα, καθώς στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το άτομο που συνελήφθη και αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες, θα αναγκαστεί πλέον να εκτίσει τα πέντε υπολειπόμενα χρόνια από προηγούμενες καταδίκες συν ό,τι ενδεχομένως του αθροίσει η νέα κατηγορία.

του Γιώργου Καραϊβάζ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια