Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

Νέα αναβολή για τον Δεκέμβριο πήρε η δική των τριών νεαρών που κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θανάτου της
Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που βρέθηκε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη.
Με τη φωτογραφία της Λίνας στα χέρια, η μητέρα της ψάχνει απαντήσεις για το χαμό της φοιτήτριας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η δίκη των τριών νεαρών, που κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς φέρονται ως οι υπαίτιοι που διέρρευσαν άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης στο διαδίκτυο, αναβλήθηκε λόγω απουσίας ενός εξ αυτών και ένα “γιατί” βασανίζει την οικογένεια της.
Στο εδώλιο του πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών θα καθόταν ο ερασιτέχνης φωτογράφος που έταξε καριέρα μοντέλου στη Λίνα. Κατηγορείται ότι το υλικό που εξασφάλισε από την κοπέλα, το διέρρευσε σε δύο φίλους του και όλοι μαζί κατηγορούνται ότι το έκαναν “φέιγ βολάν” σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας - όπως φαίνεται - την κοπέλα.
Δυόμιση χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Λίνα βρέθηκε στο κενό από την ταράτσα της εστίας όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη. Ο θάνατος της αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία. Από την πρώτη στιγμή, όμως, η οικογένεια της έκανε λόγο για ανθρωποκτονία με ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. «Κάποιοι ήθελαν να της κλείσουν το στόμα», ισχυρίζονται οι γονείς της.
Είναι η δεύτερη φορά που η δίκη αναβάλλεται. Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη έρευνα στη Θεσσαλονίκη για τις συνθήκες θανάτου της ατυχής φοιτήτριας μετά και την παρέμβαση της Εισαγγελέως τους Αρείου Πάγου.

Η δική των τριών κατηγορουμένων ορίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια