Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φυλακές Κορυδαλλού: Με ράμματα στο κεφάλι σωφρονιστικός, του επιτέθηκε κρατούμενος

Επεισόδιο της με θύμα σωφρονιστικό υπάλληλο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις φυλακές Κορυδαλλού. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας Αλβανός κρατούμενος στη Δ’
πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού επιτέθηκε με αυτοσχέδιο σιδηρολοστό σε σωφρονιστικό υπάλληλο. Από την επίθεση ο σωφρονιστικός υπάλληλος τραυματίστηκε και χρειάστηκε να κάνει οκτώ ράμματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κρατούμενος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Οι ξυλοδαρμοί, οι απειλές και ο εξευτελισμός συνθέτουν τον εργασιακό μεσαίωνα των εργαζομένων μέσα στις φυλακές της χώρας. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάντια των Ελληνικών Φυλακών και παρά την όλη αισχρή κατάσταση επιμένει στην πολιτική της κορδέλας. Ντροπή!», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσος.

Τα βίαια επεισόδια δεν έχουν τέλος στις φυλακές Κορυδαλλού. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε σημειωθεί άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν. Μάλιστα, κατά το περιστατικό οι κρατούμενοι είχαν πάρει κλειδιά από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

https://www.iefimerida.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια