Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φωτεινός Παγιαύλας: Τα διαφορετικά δεδομένα των δύο περιπτώσεων

Διαβάστε την ανάρτηση τού Φωτεινού Παγιαύλα: Ο πάνω εμφανίστηκε γυμνός μόνο με την ελληνική σημαία στο Άθενς πράιντ χθες. Ο κάτω εμφανίστηκε πέρυσι σε συλλαλητήριο της ΔΕΘ
εκφράζοντας την αντίθεσή του για τη λύση του μακεδονικού.
Τα διαφορετικά δεδομένα των δύο περιπτώσεων.

Για τον πρώτο: διαβάζω σε σάιτ ότι «...άτομα που συμμετέχουν στην πορεία, αφού εντόπισαν τον άνδρα, του ζήτησαν να αποχωρήσει και εκείνος στη συνέχεια ντύθηκε και έφυγε από την παρέλαση...». Δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την εκδήλωση και οι συμμετέχοντες ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. Επίσης, το να κυκλοφορεί κανείς γυμνός, αυτό από μόνο του ΔΕΝ είναι ποινικό αδίκημα. Δεν τα λέω εγώ, αλλά ο Ποινικός Κώδικας. Ακόμη, δεν ξέρουμε ποια ήταν τα πιστεύω του, αν πήγε να συμμετάσχει στην εκδήλωση ή να την καταστρέψει. Αν δεν μιλήσει ο ίδιος να μας πει, μόνο εικασίες θα κάνουμε.
Για τον δεύτερο: οι συμμετέχοντες απ’ όσο ξέρω ΔΕΝ κάνανε απολύτως τίποτα. Έδειχνε τα αχαμνά του (sic) στους συναδέλφους μου αστυνομικούς, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, όχι επειδή απλά ήταν γυμνός, αλλά επειδή με αυτό τον τρόπο τους εξύβρισε. Πάλι δεν τα λέω εγώ, αλλά οι γραφές (right, Ποινικός Κώδικάς!). Ο δεύτερος εισήλθε μέσα στο πλήθος και οι συμμετέχοντες δείξανε ανοχή, γιατί «έλα μωρέ, ήταν λίγο υπερβολικός, αλλά είναι σίγουρα δικός μας και καταλαβαίνουμε ότι τον πνίγει το δίκιο».
Ποια η διαφορά των αντιδράσεων.
Αυτοί που για τον άνδρα της δεύτερης φωτογραφίας ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ (guys εκείνη την περίοδο κάποιους σας τσέκαρα να δω αν θα μιλήσετε) για ποινικό αδίκημα που έχει διαπραχθεί, από χθες το βράδυ έχουν βγει απ’ τα ρούχα τους (πόσο ωραία κολλάει η έκφραση με το ποστ, ε;) για τον άνδρα της πρώτης φωτογραφίας.
Λυπάμαι αν κάποιος κατάλαβε ότι με αυτό το ποστ πήρα δημόσια θέση για το μακεδονικό ή αν κατάλαβε δεν ξέρω ’γω τι άλλο.
Στα σχόλια το λινκ για τον πρώτο άνδρα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια