Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Ρήγας: Δώστε μας την δύναμη να αγωνιστούμε για τις οικογένειες μας


Διαβάστε το άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αθηνών
  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

           Τις επόμενες μέρες 7,8,9,10,11 Ιουνίου καλείστε να επιλέξετε τους νέους εκπροσώπους σας για την επόμενη θητεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και τους αντιπροσώπους της στην Π.Ο.Α.Σ.Υ. Με την ψήφο σας στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία θα επιδοκιμάσετε ή θα αποδοκιμάσετε την παρούσα διοίκηση η οποία δοκιμάστηκε ομολογουμένως σε μια δύσκολη περίοδο για την Αστυνομία και τους εργαζόμενους συναδέλφους.

         Σε μια περίοδο που μετρήθηκαν οι αντοχές  μας, επλήγη η αξιοπρέπεια μας και καταλύθηκαν πολλά από τα δικαιώματα μας. Σε αυτή την περίοδο και με αυτά τα δεδομένα δεν οπισθοχωρήσαμε, δεν υποταχθήκαμε και δεν συμβιβαστήκαμε. Σε κάθε περίπτωση ήμασταν δίπλα στους συναδέλφους μας, στις υπηρεσίες μας και στα υπηρεσιακά προβλήματα . Ήμασταν εκεί που δυστυχώς άλλοι αγνοούσαν , άλλοι απέφευγαν να βρίσκονται και άλλοι απλά έλλειπαν .

         Ακόμη και αν κάπου δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε, δεν έγινε από δόλο, αλλά γιατί ως άνθρωποι που δρούμε καθημερινά κάνουμε λάθη και παραλείψεις. Δώστε μας την δύναμη με την επιλογή σας να βγούμε πιο δυνατοί για να ήμαστε ακόμη πιο αποτελεσματικοί. Δώστε μας την δύναμη να αγωνιστούμε για τις οικογένειες μας. Δώστε μας την δύναμη να εμφανίζεται η εικόνα της Ένωσης μας και όχι η προσωπική εικόνα του καθενός. Σε κάθε περίπτωση  συμμετέχετε όλοι στην διαδικασία των εκλογών είτε είστε μαζί μας είτε όχι. Άλλωστε στο τέλος  πάλι μαζί θα πορευτούμε γιατί  μόνο μαζί θα πετύχουμε!

ΝΙΚΟΣ ΡΗΓΑΣ

                ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια