Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς δρούσαν τα μέλη της ''Συμμορίας των Αλουμινάδων'' - Πολλοί ποδοσφαιριστές ανάμεσα στα θύματά τους


 Από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και πριν από λίγες ημέρες τα μέλη της συμμορίας άνοιξαν τουλάχιστον 33 σπίτια. Ανάμεσα στα θύματά τους ήταν οι Ελαμπντελαουί, Νάτχο, Σισέ, Σα, Ναουέλ, Εμενίκε, Καρσελά, Οφόε, Ζιλέ και Αραούχο. Πιο τυχερός στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο που τους είχε αντιληφθεί. Εκτός όμως από ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο τους είχε μπει και η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη.





Οι δράστες χρησιμοποιούσαν δύο υβριδικού τύπου αυτοκίνητα που δεν κάνουν θόρυβο και έτσι δεν γίνονταν αντιληπτές οι κινήσεις τους στο δρόμο. Είχαν εργαστεί ως αλουμινάδες και έτσι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν για να μπουν στα σπίτια, ενώ τη λεία τους από τις διαρρήξεις τη διοχέτευαν σε κλεπταποδόχους. Παρακολουθούσαν τα σπίτια και δρούσαν όταν έλειπαν οι ένοικοι. Έμπαιναν από παράθυρα ή μπαλκονόπορτες χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία.  Φορούσαν γάντια και κάλυπταν τα πρόσωπά τους. Δεν έκαναν τα πάντα άνω κάτω. Έψαχναν σημεία που υπέθεταν ότι εκεί μπορεί να κρύβονταν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, τσάντες και ρούχα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής πραγματοποίησαν επιχείρηση και συνέλαβαν την Κυριακή έναν 34χρονο Αλβανό και μία γυναίκα ενώ αναζητούν τρεις συνεργούς. Όλοι τους έχουν συγγενική σχέση και είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για ανάλογα αδικήματα.
 
 
Του Σπύρου Λεβειδιώτη



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια