Την Πέμπτη απολογείται για την εισβολή στη Βουλή "ηγετικό" στέλεχος του Ρουβίκωνα

Στην ανακρίτρια, που έχει αναλάβει την υπόθεση με την εισβολή στο προαύλιο της Βουλής παρουσιάστηκε χθες ο φερόμενος ως ηγετικό στέλεχος τού Ρουβίκωνα. Ο ίδιος το ανακοίνωσε με
ανάρτησή του στο Facebook: Παρουσιάστηκα στην ανακρίτρια. Πήρα προθεσμία για να "απολογηθώ" την Πέμπτη το πρωί. Ανεξαρτήτως της όποιας κατάληξης, ο Ρουβίκωνας αυτό που είναι να κάνει θα το κάνει.Πέρα από ανακριτές, κακουργήματα, συλλήψεις και εγγυήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ,η ομάδα έχει βάλει μπροστά της ενα πρόγραμμα και θα το τηρήσει.Η αλληλεγγύη που εξελίσσεται γύρω από την υπόθεση μας σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι μεγάλη και το σίγουρο είναι πως θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτήν την ιστορία.
Αν στο μεταξύ μπει και κανένας φυλακή για κάποιο διάστημα τι να κάνουμε"πόλεμο έχουμε θα καούν και δύο χωριά".Δεν θα τα βάψουμε μαύρα, άλλωστε φυλακή έχουμε ξανακάνει και με τον μισό ποινικό κώδικα στο σβέρκο.Όσον αφορά τους νεοδημοκράτες που χαίρονται γιατί θα ανέβουν στην εξουσία,και νομίζουν πως θα πέσουμε τ'ανάσκελα απο τον φόβο μας ας χαλαρώσουν λίγο.Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα απο ότι νομίζουν.