Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βγάζει μάτι - του Κωνσταντίνου Τζέκη


Πριν τρία χρόνια δημοσίευσα μια αξιοκατάκριτη  κατασκευή σε δημόσιο χώρο.
Πέρυσι επανέλαβα την ίδια καταγγελία με την επισήμανση, ότι όποιος αρμόδιος εντοπίσει το
πρόβλημα θα του χάριζα γιαλιά μυωπίας!!!
Ευτυχώς κέρδισα τα γιαλιά, αλλά κινδυνεύουμε να κατακαούμε, αν ξεσπάσει καμιά πυρκαγιά και τρέξει η Πυροσβεστική να γεμίσει τα ντεπόζιτά της με νερό.
Ελπίζω να μπορέσει να το κάνει, αλλά θα χρειασθεί φορτωτής να σκάψει το πεζοδρόμιο, να κάνει εκχωμάτωση, για να βγει ο κρουνός στην επιφάνεια και να μπορέσει να συνδεθεί η μάνικα του βυτιοφόρου.
Εκτός και αν περειμένει η πυρκαγιά. Τόσα και τόσα παράξενα συμβαίνουν στην εποχή μας. Μπορεί να συμβεί και αυτό. Δύσκολο είναι;
Σε λίγο θα συνέλθει το ΣΤΟ (Συντονιστιό όργανο του Δήμου) και ύστερα το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας.
Αν δηλώσουν οι συμμετέχοντες ότι είναι όλα πανέτοιμα, θα στείλω την πυρκαγιά να διαμαρτυρηθεί. Γιατί με τρία δημοσιεύματα δεν συγκινήθηκε κανένας. Κανένας δεν έκανε τον κόπο να σκεπάσει τον κρουνό για να μην φαίνεται.  Γιατί για επανατοποθέτηση, ούτε λόγος. Τώρα έχουμε εκλογές, αύριο εγκαίνια, την άλλη πανηγύρι, πολύ δουλειά, που χρόνος για τα επουσιώδη.
Το σπουδαίο είναι ότι όλοι κόπτονται για την Πολιτική Προστασία  Όλοι τους ασχολούνται αλλά μάλλον μετά το κακό και αφού η φωτιά κατακάψει το σύμπαν. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Για την ιστορία  ο δρόμος που είναι....θαμμένος ο κρουνός είναι πολυσύχναστος. Περνούν από εκεί αρμόδιοι, υπάλληλοι, πυροσβέστες. Επειδή το έργο είναι πρόσφατο   κάποιοι μηχανικοί που παρέλαβαν το έργο, έβλεπαν τους ....γερανούς.
Που είναι ο θαμμένος κρουνός; Δεν θα το πω.
Όποιος μου τηλεφωνήσει θα το μάθει. Η διεύθυνσή μου είναι στο παρόν έντυπο







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια