Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ας παρουν τουλάχιστον θέση οι ομοσπονδίες'' - Άρθρο του Νίκου Καραδήμα για την Αστυνομική Ακαδημία


Μετα το φιάσκο για την αναβάθμιση των σπουδών και εν γένει της Αστυνομικής Ακαδημίας,που φέρνουν την ευθύνη οι συνδικαλιστές που διοικούν αυτή την στιγμή τις δυο ομοσπονδίες ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, δεν αντελήφθησαν καν την νομοπαρασκευαστική διαδικασία .
 

Αλλα και οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση  απέκρυψαν σκοπίμως  την διαδικαστική επιχειρούμενη τακτική.
 

Αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με την απορριπτική πρόταση του  αντιστοίχου τμήματος του ΣτΕ.
 

Αυτή η σκοπιμότητα εύκολα μας οδηγεί σε συμπεράσματα που η βούληση των για τον σκοπό αυτό ήταν προφανώς μη πεπερασμένη αλλα αμφιλεγόμενη.
 

Έρχονται τώρα κάποιοι άλλοι συνδικαλιστές, που οι πληροφορίες τους θέλουν να ηγούνται σε β'μιο σωματείο της Θεσσαλίας  ανεβοκατεβάζοντας στις ιστοσελίδες τους,σχέδια προεδρικού διατάγματος περι τροποποιήσεων του Ν 3686/08 αρθρο 7 & 7 κ.α διατάξεις, πάλι με π.δ. με μισόλογα που εκστομίζουν τα παπαγαλάκια τους και όχι οι ίδιοι. Διαβεβαιώνοντας ο εννέα μέρες προ των εκλογών ότι ήδη το σχέδιο αυτό,πήρε την μορφή π.δ.και αναμένεται το Φ.Ε.Κ.
 

Ας παρουν τουλάχιστον θέση οι ομοσπονδίες και ας διαψευστούμε εμείς οι υπόλλοιποι που εκφράσαμε τις απορίες μας στις διάφορες κλειστές ομάδες που υποτίθεται δημιουργήθηκαν γι'αυτούς τους σκοπούς.
 

Πάντως απο το κείμενο που δημοσιεύθηκε αν υποθέσουμε ότι είναι υπαρκτό,δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές και δεν αποκαθίσταται η αδικία των Ανθ/μων και Υπαστυνόμων Α και Β

 

 

 

Νικος Καραδημας

 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια