Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και ο Πέτρος Δρακόπουλος υποψήφιος στον συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΘΗΝΩΝ

Κείμενο τού Πέτρου Δρακόπουλου: Φίλοι-φίλες, αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, πριν από κάποια χρόνια ευσυνείδητα αποχώρησα απο τα συνδικαλιστικά. Επειδή θεωρούσα προκλητικό να
υπηρετώ στην ΥΑΒΕ και να είμαι και συνδικαλιστής. Όπως θα θυμάστε οι πιο παλιοί και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, υπήρξα επί σειρά ετών ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.
  Οι συνεχιστές μας δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών μας.
    Επειδή βαρέθηκα και κουράστηκα να περιμένω απο τους "άλλους" να κάμουν αυτά που οφείλεται και Πρέπει για εμάς μαζί με εμάς.
   Επειδή δεν βλέπω πίεση για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας.
   Επειδή ποτέ δεν ήμουν λάτρης των συντεχνιών. Επειδή δεν μου αρέσει η προβατοποίηση.
   Επειδή θέλω να δω "φως" στις τόσες πολλές προσφυγές που έχω κάμει και δεν έχω πάρει φράγκο!
    Επειδή θέλω να φύγω δικαιωμένος και να γίνω Ανθυπαστυνόμος από τα 25 μου.
   Επειδή απαιτώ να έχουμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ κ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΈΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. Αποφάσισα να επιστρέψω. Θέτω εαυτόν στην διάθεσή σας και με ανιδιοτέλεια, διάθεση για δουλειά, χωρίς να αποζητώ οφιτσια, βόλεμα, να διορίσω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου (ευτυχώς δουλεύουν!) και συνεχίζοντας να φορώ κ να τιμώ την στολή που με έθρεψε έμενα και την οικογένειά μου ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ και ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7-8-9-10 κ11/6.
  Όλοι μαζί με την παράταξη ΜΠΡΟΣΤΆ! Και τελειώνω με μια απορία: 500 υποψήφιοι??????? Το τηλέφωνο μου είναι πάντα στην διάθεσή σας 6909440250




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια