Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Χανίων συγχαίρει τους αστυνομικούς για τις επιτυχίες τους

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί το Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό της
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.
Συγκεκριμένα συνελήφθη, την (30/05/2019) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.
Ειδικότερα, την (29/05/2019) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χανίων άγνωστος δράστης αφαίρεσε από επιχείρηση 57χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.
Άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος.
Παράλληλα συγχαίρουμε το Διοικητή, τον Υποδιοικητή και το λοιπό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, χθες (31/05/2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου τρεις ημεδαποί (δύο 23χρονοι και 22χρονος), κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (31/05/2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι τρεις ημεδαποί κατά το χρόνο που μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε αγροτική τοποθεσία όπου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο συνιδιοκτησίας 23χρονου και 22χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοσχέδιο χώρο με κατάλληλο εξοπλισμό (ανεμιστήρες, ηλιακό πάνελ κ.α.) καλλιεργούντο επιμελώς εξήντα (60) δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και εκριζώθηκαν.Επιπλέον, κατασχέθηκε πλήθος πειστηρίων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.
Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (42,96) γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων ενεργειών.
Οι συνεχόμενες επιτυχίες των συναδέλφων μας στο Νομό Χανίων μας κάνουν υπερήφανους γιατί στοχεύουν στην προάσπιση της ιδιωτικής περιουσίας του πολίτη αλλά και στο μέλλον των παιδιών μας, μέσω της δίωξης ναρκοεμπόρων!
Τελικά είναι ιδιαίτερη περίπτωση…αυτοί οι αστυνομικοί…
Τους χρωστάς δεδουλευμένα από το Δεκέμβριο…συνεχίζουν και δουλεύουν…
Τους χρωστάς τα ψίχουλα του εκλογικού επιδόματος…συνεχίζουν και δουλεύουν…
Τους αφήνεις να αγοράζουν μόνοι τους τη στολή τους…συνεχίζουν και δουλεύουν…
Τους αφήνεις να αγοράζουν μόνοι τους τα υπηρεσιακά τους υποδήματα…συνεχίζουν και δουλεύουν…
Τους βγάζεις στους δρόμους με ληγμένα αλεξίσφαιρα…συνεχίζουν και δουλεύουν…
Τους βγάζεις για βάρδια στους δρόμους με περιπολικά «νεκροφόρες»…συνεχίζουν και δουλεύουν…
Τελικά οι συνάδελφοι μας συνεχίζουν και δουλεύουν ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν και μας «δουλεύουν»…
«Κυριακή κοντή γιορτή…»


parakritika.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια